Најважније вести

Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku (VIDEO) - Vesti;

Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku (VIDEO) - Vesti

VestiObjavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku (VIDEO)VestiSvetski mediji objavili su snimak početka terorističkog napada u Londonu na kojem se vidi kako žena sa Vestminsterskog mosta pada u Temzu. Kasnije se saznalo da je u pitanju turistkinja iz Rumunije.и још »

JEZIV SNIMAK: Žena pala sa mosta tokom terorističkog napada u Londonu - Вечерње Новости;

JEZIV SNIMAK: Žena pala sa mosta tokom terorističkog napada u Londonu - Вечерње Новости

Вечерње НовостиJEZIV SNIMAK: Žena pala sa mosta tokom terorističkog napada u LondonuВечерње НовостиNajmanje je četiri osobe stradale su u terorističkom napadu u sredu u Londonu, u blizini zgrade britanskog parlamenta. Napadač je prethodno automobilom pokosio desetak ljudi na Vestminsterskom mostu u Londonu, a potom nožem izbo policajca na ulazu ...и још »

Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku - Press online;

Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku - Press online

Press onlineObjavljen snimak napada u Londonu, žena pada u rekuPress onlineSvetski mediji objavili su snimak početka terorističkog napada u Londonu na kojem se vidi kako žena sa Vestminsterskog mosta pada u Temzu. Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku. Foto:B92,net. Na snimku se vidi automobiil koji se ...и још »

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK DIVLJANJA TERORISTE NA MOSTU: Žena se spasla jezivim skokom u Temzu! - Kurir - Dnevne novine;

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK DIVLJANJA TERORISTE NA MOSTU: Žena se spasla jezivim skokom u Temzu! - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novine(VIDEO) PROCURIO SNIMAK DIVLJANJA TERORISTE NA MOSTU: Žena se spasla jezivim skokom u Temzu!Kurir - Dnevne novineDan nakon terorističkog napada ispred zgrade britanskog parlamenta, policija i dalje pretpostavlja da je reč o "islamskom terorizmu". U međuvremenu, procurio je jeziv snimak divljanja na Vestminsterskom mostu. S obzirom da je kamera bila poprilično ...и још »

Teško povređena žena izvučena iz Temze, preživela napad u Londonu - Vesti;

Teško povređena žena izvučena iz Temze, preživela napad u Londonu - Vesti

VestiTeško povređena žena izvučena iz Temze, preživela napad u LondonuVestiJedna žena izvučena je danas živa iz reke Temze posle napada na Vestminsterskom mostu nedaleko od britanskog parlamenta, saopštila je Londonska luka. Tweet. Reuters. Još pokušavaju da utvrde posledice napada u Londonu. Izvučena žena zadobila je ...и још »