This RSS feed URL is deprecated

OBRAZOVANJE NA PRVOM MESTU?! Al' MALO SUTRA! Ona ima samo OSNOVNU ŠKOLU - Želi da bude SLAVNA! - Press online

Učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški nije završila ni srednju školu, ali je obećala svojoj majci Ivani da će to uraditi kada izađe iz rijalitija. Kontroverzna maloletnica je položila samo prvu godinu tekstilne škole u Inđiji, a onda je rešila da se školuje ...и још »

Otac i brat Zorana Marijanovića 16. oktobra u Sudu - Вечерње Новости

Više tužilaštvo u Beogradu zakazalo je za 16. oktobar saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića. Otac i brat Zorana Marjanovića / Foto I.Marinković. JOŠ SRODNIH VESTI. Bratislav izgubio bitku za život · Tužilaštvo u Beogradu ...и још »

SASLUŠANJE Misteriozna prijateljica otkriva TAJNE PORODICE MARJANOVIĆ - Blic (саопштења)

Bliska prijateljica porodice Marjanović, koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući, biće saslušana kao svedok u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, saznaje „Blic“. Foto: D. Briza / RAS Srbija. Misteriozna prijateljica porodice ...и још »

Naslovna strana za subotu, 30. septembar 2017. godine - Novinska agencija Beta

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najčešće pišu o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, otkrivanju spomenika majoru Milanu Tepiću, beogradskim izborima koji tek predstoje i ugrožavanju slobode medija u Srbiji. ALO Pod ...и још »

ДВА У ЈЕДАН: Албанија предложила ново име за Македонију! - Правда

Ново име које предлаже „Илирида“ је – Балканска Федеративна Република, коју би чиниле две федералне јединице – Република Македонија и Република Илирида. Илустрација (Фото: РИА). „Оваквим преименовањем нестаће унутрашње поларизације и коначно ће почети ...и још »

РУСИ ПОРУЧИЛИ: Америчка војска без дозволе Дамаска не сме да остане у Сирији - Правда

Војска САД не би требало да остане у Сирији без дозволе руководства те земље, изјавио је специјални представник руског председника за питања Сирије Александар Лаврентјев. Америчка база у Сирији (Фото: АМН). Лаврентјев је истакао да је став Русије о ...и још »

Rada Matić iz Beča za SVET otkriva jezive detalje o porodici Marjanović! - SVET

Rada Matić iz Beča koja više od godinu dana prati i provocira Zorana veruje da je porodica Marjanović počinila ritualni zločin po nalogu sekte kojoj pripada. Ona u ekskluzivnom intervjuu za Svet otkriva šta joj je Zoran priznao i od kojih detalja joj ...и још »

"KAD GA UHVATE, TADA ĆU PROGOVORITI" Jelenina majka odnela TAJNU u grob - Blic (саопштења)

Zorica Krsmanović, majka ubijena pevačice Jelene, preminula je pre godinu dana od opake bolesti, ali i od tuge za ćerkom Jelenom. Ona je do poslednjeg trenutka isticala da živi samo za to da sazna ko je ubio njenu ćerku. Srce Zorice Krsmanović prepuklo ...и још »

LJUBAVNICI IZ BORČE REŠILI SUKOBE S BLIŽNJIMA Zoka majku i prvog muža žive sahranila - Alo! (саопштења)

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića (39), navodno je sahranila rođenu majku i prvog supruga žive, samo zato što su osuđivali njenu ljubavnu vezu sa udovcem iz Borče. Kako „Alo!” saznaje, ljubavnici su posle smrti Jelene Krsmanović ...и још »

"UCVELJENI UDOVAC" Zoran živeo sa četiri ljubavnice! - Alo! (саопштења)

Dok je u javnosti glumio ucveljenog udovca, istraga pokazala da je Zoran i pre i posle Jelenine smrti imao seks sa drugim ženama. Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza. Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge i pevačice "Granda" Jelene ...и још »