This RSS feed URL is deprecated

Zbog "Venecije" upucan u "Pragu" - Вечерње Новости

Policija nastavlja istragu oko ranjavanja vlasnika televizije “Hepi” Predraga Rankovića (55). Peconi drži ovaj lokal u zakupu, a Željko Rutović, osumnjičen za napad, hteo je da ga preuzme. Hotel "Prag", gde se dogodila pucnjava. JOŠ SRODNIH VESTI ...и још »

Rutović pucao u Peconija zbog beogradskih nekretnina - Вечерње Новости

Policija traga za nekoliko osumnjičenih koji su u sredu veče učestvovali u ranjavanju biznismena Predraga Rankovića. Najverovatnije "okidač" bila prodaja državnog paketa akcija hotela "Prag" u kojem se i dogodio napad. Željko Rutović, Foto Instagram ...и још »

NOVI DETALjI NAPADA NA PECONIJA: Policija traga za Željkom Rutovićem - Вечерње Новости

U pucnjavi u beogradskom hotelu "Prag" u sredu uveče oko 20.30 pogođen poznati srpski biznismen. Peconi se nalazi u stabilnom stanju, kažu u Urgentnom centru. Napadač izvukao pištolj iz tašne i zapucao, a potom potrčao ka izlazu Foto: Aleksa Stanković ...и још »

OTKRIVAMO Policija posle ranjavanja Peconija traga za OVIM ČOVEKOM - Blic

Beogradska policija traga za kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je identifikovan kao osoba koja je pucala u vlasnika TV Happy Predraga Rankovića Peconija, nezvanično saznaje "Blic". REKLAMA. -. PREVOD. UŽIVO. --:-- / --:--. Pređite na ...и још »

"VIDIMO SE U ČITULJI" Biznismen za kojim traga CELA BEOGRADSKA POLICIJA - Blic

Željko Rutović, za kojim od sinoćne pucnjave za Predraga Rankovića Peconija u hotelu "Prag", traga policija, u prestoničkom podzemlju poznat je još iz vremena 90-tih godina. Željko Rutović. Foto: Facebook Željko Rutović. - Rutović je pobegao odmah ...и још »

Рањен Предраг Ранковић Пецони - Политика

Бизнисмен Предраг Ранковић Пецони (55) рањен је у 20.30 часова док је седео у хотелу „Праг” у Улици краљице Наталије. Он је збринут на одељењу реанимације Ургентног центра и, према оцени лекара, није животно угрожен. У ову здравствену установу ...и још »

U toku istraga ranjavanja Peconija - Radio Slobodna Evropa

Nakon sinoćnje pucnjave u beogradskom hotelu Prag, u kojoj je ranjen biznismen Predrag Ranković Peconi, o ovom događaju se u srpskim medijima opširno izveštava, ali se nadležni ne oglašavaju. U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) nisu odgovorili na ...и још »

ŠEST METAKA ZA PECONIJA Kako se odigrao krvavi obračun u kojem je ranjen beogradski biznismen (VIDEO) - Blic

Predrag Ranković Peconi (55) ranjen je noćas u pucnjavi koja se dogodila u hotelu "Prag" u Ulici Kraljice Natalije 27 u Beogradu. Napadač koji je ispalio hice na biznismena pobegao je sa lica mesta i policija traga za njim. REKLAMA. -. PREVOD. UŽIVO ...и још »

Ranjen biznismen Predrag Ranković Peconi, operisan u Urgentnom centru - Вечерње Новости

SRPSKI biznismen Predrag Ranković Peconi (55) teže je ranjen iz pištolja sinoć oko 20.30 u hotelu "Prag", u samom centru Beograda. Sa više prostrelnih rana, prebačen je u Urgentni centar, gde je i operisan. Hici su ga pogodili u karlicu i nogu, međutim ...и још »

RUTOVIĆEVE FATALNE ŽENE Zapucao je na prijatelja zbog "SILIKONUŠA", a žena mu je PRELEPA BIVŠA MISICA - Blic

Željko Rutović, za kojim policija traga zbog sumnje da je sinoć u hotelu "Prag" pucao u Predraga Rankovića Peconija, prema saznanjima policije se još krije u Srbiji. Mirjana i Željko. Foto: Facebook Mirjana i Željko. - Od sinoć su svi granični prelazi ...и још »