Најважније вести

Srpski dječak koji se utopio sin slavnog sportiste?! - BN televizija;

Srpski dječak koji se utopio sin slavnog sportiste?! - BN televizija

BN televizijaSrpski dječak koji se utopio sin slavnog sportiste?!BN televizijaLuka M. (13) koji se u subotu utopio na Braču je sin jednog od najboljih odbojkaša sveta Markosa Milinkovića, javljaju beogradski mediji. Sport; Ostali sportovi. Ponedjeljak, 31.07.2017. | 20:45. Markos Milinković je legenda odbojke u Argentini ...и још »

Dečak (13) koji se utopio na letovanju na Braču, sin slavnog odbojkaša! - Pink.rs (саопштења) (блог);

Dečak (13) koji se utopio na letovanju na Braču, sin slavnog odbojkaša! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)Dečak (13) koji se utopio na letovanju na Braču, sin slavnog odbojkaša!Pink.rs (саопштења) (блог)Dečak koji se utopio minulog vikenda u Hrvatskoj sin je slavnog odbojkaša Markosa Milinkovića. Na odmoru je bio sa majom i sestrom. Izvor: Blic, Foto: Pixabay.com; za 6 sati; za 9 sati. Dečak Luka Milinković (13) koji se utopio minulog vikenda na Braču ...и још »

Otkriven identitet dečaka koji se utopio: Sin slavnog odbojkaša - Vesti;

Otkriven identitet dečaka koji se utopio: Sin slavnog odbojkaša - Vesti

VestiOtkriven identitet dečaka koji se utopio: Sin slavnog odbojkašaVestiDečak Luka Milinković (13) koji se utopio minulog vikenda na Braču u Hrvatskoj je sin slavnog odbojkaša Markosa Milinkovića. Tagovi: Svet · Argentina · Srbin · Odbojkaš · Brač · Utopljeni dečak · Markos Milinković · Luka Milinković ...и још »

Još se ne zna zašto se dečak iz Novog Sada udavio na Braču - N1 Info (саопштења) (блог);

Još se ne zna zašto se dečak iz Novog Sada udavio na Braču - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Još se ne zna zašto se dečak iz Novog Sada udavio na BračuN1 Info (саопштења) (блог)Još se uvek ne zna tačan uzrok smrti 13-godišnjeg Luke Milinkovića iz Novog Sada, sina poznatog svetskog odbojkaša, koji je u subotu predveče uvali Mala Lozna u Postirama na Braču, s maskom za ronjenje na glavi, pronađen mrtav u moru. Iako nema ...и још »

Dečak koji se utopio u Hrvatskoj sin poznatog odbojkaša - B92;

Dečak koji se utopio u Hrvatskoj sin poznatog odbojkaša - B92

B92Dečak koji se utopio u Hrvatskoj sin poznatog odbojkašaB92Dečak L.M. (13) koji se u subotu utopio na Braču u Hrvatskoj sin je slavnog odbojkaša Markosa Milinkovića, potvrđeno je za "Blic". Izvor: Blic ponedeljak, 31.07.2017. | 12:45. Podeli. Getty Images. Dečak je bio na letovanju sa majkom i sestrom. Kobnog ...и још »

TRAGEDIJA LEGENDE ARGENTINE Slavila ga je cela zemlja, sada je izgubio sina koji je krenuo tatinim stopama - Blic (саопштења);

TRAGEDIJA LEGENDE ARGENTINE Slavila ga je cela zemlja, sada je izgubio sina koji je krenuo tatinim stopama - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)TRAGEDIJA LEGENDE ARGENTINE Slavila ga je cela zemlja, sada je izgubio sina koji je krenuo tatinim stopamaBlic (саопштења)Markos Antonio Milinković, najbolji odbojkaš u istoriji Argentine, doživeo je tragediju tokom letovanja u Hrvatskoj, gde mu se sin Luka (13) utopio na Braču. Svojevremeno je ovaj 45-godišnjak, poreklom iz Srbije, bio jedan od najomiljenijih sportista ...и још »

Dečak koji je poginuo u Hrvatskoj je sin slavnog ODBOJKAŠA - Blic (саопштења);

Dečak koji je poginuo u Hrvatskoj je sin slavnog ODBOJKAŠA - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)Dečak koji je poginuo u Hrvatskoj je sin slavnog ODBOJKAŠABlic (саопштења)Dečak Luka M. (13) koji se utopio minulog vikenda na Braču u Hrvatskoj je sin slavnog odbojkaša Markosa Milinkovića, potvrđeno je "Blicu". Markus Milinković. Foto: Privatna arhiva Markus Milinković. Milinković je najveća odbojkaška legenda Argentine, ...и још »

Srpski dečak koji se utopio na Braču je - sin jednog od najboljih svetskih odbojkaša! - Вечерње Новости;

Srpski dečak koji se utopio na Braču je - sin jednog od najboljih svetskih odbojkaša! - Вечерње Новости

Вечерње НовостиSrpski dečak koji se utopio na Braču je - sin jednog od najboljih svetskih odbojkaša!Вечерње НовостиLUKA M. (13) koji se u subotu utopio na Braču je sin jednog od najboljih odbojaša sveta Markosa Milinkovića. Milinković je legenda odbojke u Argentini, odrastao je tamo i postao lider njihove reprezentacije. Oženio se Novosađankom sa kojom je i dobio ...и још »

Srpski dečak koji se udavio sin slavnog odbojkaša! - S Media;

Srpski dečak koji se udavio sin slavnog odbojkaša! - S Media

S MediaSrpski dečak koji se udavio sin slavnog odbojkaša!S MediaLuka M. (13) koji se utopio na Braču sin je svetski poznatog odbojkaša Markosa Milinkovića, prenosi Telegraf. Milinković je legenda odbojke u Argentini, a poreklom je Srbin. Odrastao je tamo i postao lider njihove reprezentacije. Oženio se Novosađankom ...и још »

DRAMATIČNO SVEDOČENJE O SMRTI SRPSKOG DEČAKA

DRAMATIČNO SVEDOČENJE O SMRTI SRPSKOG DEČAKA "Kad sam zaronio da ga izvadim već je bio mrtav" - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)DRAMATIČNO SVEDOČENJE O SMRTI SRPSKOG DEČAKA "Kad sam zaronio da ga izvadim već je bio mrtav"Blic (саопштења)"Da li je živ, da li je živ", vikala je majka dečaka (13) iz Srbije kojeg su u subotu oko 19 sati u uvali Mala Lozna u Postiri na Braču pronašli na dnu mora, 50-ak metara od obale, piše hrvatski "24 sata". Foto: Wikipedia. Iako su mu u pomoć odmah ...и још »

НАШЛИ ГА КАКО ПЛУТА: Српски дечак (13) се удавио на хрватском Јадрану! - Правда;

НАШЛИ ГА КАКО ПЛУТА: Српски дечак (13) се удавио на хрватском Јадрану! - Правда

ПравдаНАШЛИ ГА КАКО ПЛУТА: Српски дечак (13) се удавио на хрватском Јадрану!ПравдаКако пише index.hr њега су око 19 сати приметили купачи у ували Мала Лозна. Дечак је пронађен како без знакова живота плута у мору. Купачи су га извукли из воде и одмах позвали Хитну помоћ, међутим они су могли само да констатују смрт ...и још »

Brač, telo dečaka iz Srbije pronađeno u moru - Радио Телевизија Србије;

Brač, telo dečaka iz Srbije pronađeno u moru - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеBrač, telo dečaka iz Srbije pronađeno u moruРадио Телевизија СрбијеPrimetili su ga kupači u uvali Mala Lozna. Plutao je na površini mora bez znakova života, prenosi hrvatski portal Indeks. Kupači su dečaka izvukli iz vode i pozvali Hitnu pomoć, pokušana je reanimacija, ali bez uspeha. Hrvatske vlasti obaveštene su o ...и још »

Tragedija u Hrvatskoj: U moru našli telo dečaka (13) iz Srbije - Pink.rs (саопштења) (блог);

Tragedija u Hrvatskoj: U moru našli telo dečaka (13) iz Srbije - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)Tragedija u Hrvatskoj: U moru našli telo dečaka (13) iz SrbijePink.rs (саопштења) (блог)Telo 13. godišnjeg dečaka iz Srbije izvučeno je iz mora u Postirima na Braču, navode hrvatski mediji. Telo dečaka primetili su juče kupači u uvali Mala Lozna, a kako se navodi, plutao je na površini mora i nije davao znakove života.и још »

Брач: Утопио се дечак из Србије - Радио Телевизија Војводине;

Брач: Утопио се дечак из Србије - Радио Телевизија Војводине

Радио Телевизија ВојводинеБрач: Утопио се дечак из СрбијеРадио Телевизија ВојводинеТело 13. годишњег дечака из Србије извучено је из мора у Постирима на Брачу, наводе хрватски медији. Тело дечака приметили су јуче купачи у ували Мала Лозна, а како се наводи, плутао је на површини мора и није давао знакове живота, ...и још »

Tragedija na Braču: Utopio se dečak iz Srbije - Танјуг;

Tragedija na Braču: Utopio se dečak iz Srbije - Танјуг

ТанјугTragedija na Braču: Utopio se dečak iz SrbijeТанјугTelo 13. godišnjeg dečaka iz Srbije izvučeno je iz mora u Postirima na Braču, navode hrvatski mediji. 30 Jul 2017 12:14. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail. SPLIT - Telo 13. godišnjeg dečaka iz Srbije izvučeno je iz mora u Postirima na ...и још »

Tрагедиjа на Брачу: Утопио се дечак из Србиjе - Танјуг;

Tрагедиjа на Брачу: Утопио се дечак из Србиjе - Танјуг

ТанјугTрагедиjа на Брачу: Утопио се дечак из СрбиjеТанјугTело 13. годишњег дечака из Србиjе извучено jе из мора у Постирима на Брачу, наводе хрватски медиjи. 30 јул 2017 12:14. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail. СПЛИT - Tело 13. годишњег дечака из Србиjе извучено jе из мора у ...и још »

NA BRAČU STRADAO MALI NOVOSAĐANIN: Kobno ronjenje malog Luke - Вечерње Новости;

NA BRAČU STRADAO MALI NOVOSAĐANIN: Kobno ronjenje malog Luke - Вечерње Новости

Вечерње НовостиNA BRAČU STRADAO MALI NOVOSAĐANIN: Kobno ronjenje malog LukeВечерње НовостиNova nesreća naših državljana na hrvatskom primorju, u subotu preminuo dečak (13). Roditelji u šoku, ne mogu da veruju da su izgubili sina. Lekari bezuspešno pokušali reanimaciju. Nesreća se dogodila u uvali Mala Lozina, tik pored mesta Postire Foto J.и још »

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ Dečak (13) iz Srbije se utopio na Braču - Blic (саопштења);

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ Dečak (13) iz Srbije se utopio na Braču - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)TRAGEDIJA U HRVATSKOJ Dečak (13) iz Srbije se utopio na BračuBlic (саопштења)Kako piše Index.hr njega su oko 19 sati primetili kupači u uvali Mala Lozna. Dečak je pronađen kako bez znakova života pluta u moru. Kupači su ga izvukli iz vode i odmah pozvali Hitnu pomoć, međutim oni su mogli samo da konstatuju smrt dečaka.и још »

Брач, тело дечака из Србије пронађено у мору - Радио Телевизија Србије;

Брач, тело дечака из Србије пронађено у мору - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеБрач, тело дечака из Србије пронађено у моруРадио Телевизија СрбијеПриметили су га купачи у ували Мала Лозна. Плутао је на површини мора без знакова живота, преноси хрватски портал Индекс. Купачи су дечака извукли из воде и позвали Хитну помоћ, покушана је реанимација, али без успеха. Хрватске ...и још »

Telo dečaka iz Srbije pronađeno u moru na Braču - N1 Info (саопштења) (блог);

Telo dečaka iz Srbije pronađeno u moru na Braču - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Telo dečaka iz Srbije pronađeno u moru na BračuN1 Info (саопштења) (блог)Telo dečaka (13), državljanina Srbije, pronađeno je u subotu uveče u moru u mestu Postira na Braču. Splitska policija saopštila je da je u subotu nešto posle 19 časova u Postiri na Braču u moru pronađeno telo deteta (13). Kupači su u moru primetili ...и још »