This RSS feed URL is deprecated

NA BRAČU STRADAO MALI NOVOSAĐANIN: Kobno ronjenje malog Luke - Вечерње Новости

Nova nesreća naših državljana na hrvatskom primorju, u subotu preminuo dečak (13). Roditelji u šoku, ne mogu da veruju da su izgubili sina. Lekari bezuspešno pokušali reanimaciju. Nesreća se dogodila u uvali Mala Lozina, tik pored mesta Postire Foto J.и још »

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ Dečak (13) iz Srbije se utopio na Braču - Blic (саопштења)

Trinaestogodišnjak iz Srbije juče je mrtav izvučen iz mora u Postirima na Braču. Kako piše Index.hr njega su oko 19 sati primetili kupači u uvali Mala Lozna. Dečak je pronađen kako bez znakova života pluta u moru. Kupači su ga izvukli iz vode i odmah ...и још »

STRADAO SIN SLAVNOG ODBOJKAŠA Dečak (13) se utopio prvog dana letovanja, sumnja se da ga je IZDALO SRCE - Blic (саопштења)

Dečak Luka Milinković (13) koji se utopio minulog vikenda na Braču u Hrvatskoj je sin slavnog odbojkaša Markosa Milinkovića, potvrđeno je "Blicu". Markos Milinković sa sinom Lukom (levo) Foto: Facebook. Markos Milinković sa sinom Lukom (levo). Dečak je ...и још »

TRAGEDIJA LEGENDE ARGENTINE Slavila ga je cela zemlja, sada je izgubio sina koji je krenuo tatinim stopama - Blic (саопштења)

Markos Antonio Milinković, najbolji odbojkaš u istoriji Argentine, doživeo je tragediju tokom letovanja u Hrvatskoj, gde mu se sin Luka (13) utopio na Braču. Svojevremeno je ovaj 45-godišnjak, poreklom iz Srbije, bio jedan od najomiljenijih sportista ...и још »

TUGA U PORODICI SLAVNOG ODBOJKAŠA Luka mami rekao da ide na košarku, našli ga mrtvog u moru - Alo! (саопштења)

Luka Milinković (13) iz Novog Sada, koji se u subotu utopio u blizini mesta Postire na Braču, sin je slavnog argentinskog odbojkaša Markosa Milinkovića. Dečak je sam ronio sa maskom za ronjenje, a prema prvim pretpostavkama, mogući uzrok smrti je ...и још »

TRAGEDIJA NA BRAČU Srpski dečak koji se udavio sin slavnog odbojkaša! - Alo! (саопштења)

Luka M. (13) koji se utopio na Braču sin je svetski poznatog odbojkaša Markosa Milinkovića, prenosi Telegraf. Milinković je legenda odbojke u Argentini, a poreklom je Srbin. Odrastao je tamo i postao lider njihove reprezentacije. Oženio se Novosađankom ...и још »

Još se ne zna zašto se dečak iz Novog Sada udavio na Braču - N1 Info (саопштења) (блог)

Još se uvek ne zna tačan uzrok smrti 13-godišnjeg Luke Milinkovića iz Novog Sada, sina poznatog svetskog odbojkaša, koji je u subotu predveče uvali Mala Lozna u Postirama na Braču, s maskom za ronjenje na glavi, pronađen mrtav u moru. Iako nema ...и још »

Srpski dječak koji se utopio sin slavnog sportiste?! - BN televizija

Markos Milinković je legenda odbojke u Argentini, odrastao je tamo i postao lider njihove reprezentacije. Oženio se Novosađankom sa kojom je i dobio sina Luku, koji je doživeo nesreću na Braču. Šta se tačno desilo i šta je prethodilo tragediji utvrdiće ...и још »

Брач, тело дечака из Србије пронађено у мору - Радио Телевизија Србије

Тело тринеастогодишњег дечака из Србије извучено је јуче из мора у Постирима на Брачу. Приметили су га купачи у ували Мала Лозна. Плутао је на површини мора без знакова живота, преноси хрватски портал Индекс. Купачи су дечака ...и још »