Најважније вести

Ovaj trik sa kašikom će vam za minut otkriti da li ste zdravi - Vesti;

Ovaj trik sa kašikom će vam za minut otkriti da li ste zdravi - Vesti

VestiOvaj trik sa kašikom će vam za minut otkriti da li ste zdraviVestiJednostavan trik sa kašikom otkriće vam imate li problema sa zdravljem i bez odlaska kod doktora. pixabay.com. "Čitajte" šta vam kašika kaže. Uzmite čistu supenu kašiku i sa donje strane je stavite na jezik i malo protrljajte. Stavite je u prozirnu ...и још »

Potreban vam je samo minut: Trik sa kašikom otkriva da li ste zdravi - B92;

Potreban vam je samo minut: Trik sa kašikom otkriva da li ste zdravi - B92

B92Potreban vam je samo minut: Trik sa kašikom otkriva da li ste zdraviB92U slučaju kada morate da odložite posetu lekaru, isprobajte ovaj jednostavan trik, koji će vam otkriti u kakvom stanju je vaše zdravlje. Zdravlje žene | Super žena | četvrtak, 27.04.2017. | 11:20. Tweet. Podeli. Foto:Thinkstock. Kako biste ispitali ...и још »

Proverite za 60 sekundi da li imate problem sa zdravljem! - Alo! (саопштења);

Proverite za 60 sekundi da li imate problem sa zdravljem! - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Proverite za 60 sekundi da li imate problem sa zdravljem!Alo! (саопштења)Ako želite da proverite svoje zdravstveno stanje za samo 60 sekundi, ovo je najbolji mogući test. Kašika, Foto: Profimedia. Potrebni su vam samo jedna kašika za supu i plastična kesica za zamrzivač. Kašikom dobro protrljajte jezik, čak pokušajte da sa ...и још »