Најважније вести

Преминуо падобранац повређен код аеродрома Лисичји јарак - Радио Телевизија Србије;

Преминуо падобранац повређен код аеродрома Лисичји јарак - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеПреминуо падобранац повређен код аеродрома Лисичји јаракРадио Телевизија СрбијеПадобранац Јован Пуцаревић (47) који је због проблема са отварањем падобрана тешко повређен у близини спортског аеродрома Лисичји јарак, преминуо је вечерас у Земунској болници, јавили су београдски медији. Према наводима листа ...и још »

Preminuo padobranac povredjen kod aerodroma Lisičji jarak - Novinska agencija Beta;

Preminuo padobranac povredjen kod aerodroma Lisičji jarak - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaPreminuo padobranac povredjen kod aerodroma Lisičji jarakNovinska agencija BetaPadobranac Jovan Pucarević (47) koji je zbog problema sa otvaranjem padobrana teško povredjen u blizini sportskog aerodroma Lisičji jarak, preminuo je večeras u Zemunskoj bolnici, javili su beogradski mediji. Po navodima lista Blic, padobranac se od ...и још »

Preminuo padobranac povređen nakon pada u Lisičjem jarku - B92;

Preminuo padobranac povređen nakon pada u Lisičjem jarku - B92

B92Preminuo padobranac povređen nakon pada u Lisičjem jarkuB92Beograd -- Padobranac J. P. (47) koji je zadobio teške povrede kada je pao sa visine od 500 metara u Lisičjem jarku premio je u Zemunskoj bolnici, piše “Blic“. Izvor: Blic ponedeljak, 31.07.2017. | 21:00 ...и још »

Preminuo padobranac koji je pao u Padinskoj skeli - Alo! (саопштења);

Preminuo padobranac koji je pao u Padinskoj skeli - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)Preminuo padobranac koji je pao u Padinskoj skeliAlo! (саопштења)Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče imao nezgodu prilikom skoka na aerodromu u Lisičjem jarku, preminuo je večeras u zemunskoj bolnici. Padobran Padobranac Padobranstvo. Ilustracija, Foto: Profimedia. Jovan je juče posle pada dovezen u ...и још »

Preživeo pad sa 500 metara! - Вечерње Новости;

Preživeo pad sa 500 metara! - Вечерње Новости

Вечерње НовостиPreživeo pad sa 500 metara!Вечерње НовостиIzbegnuta tragedija prilikom skoka na sportskom aerodromu u Lisičjem jarku. J. P. (49) se prizemljio s rezervnim padobranom i samo lakše povređen. Foto V.Danilov. JOŠ SRODNIH VESTI. Ruskinja se padobranom zakačila za dalekovod · Borislava izdao ...и још »

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli! - Blic (саопштења);

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli! - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli!Blic (саопштења)Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jaraku pao je u Padinskoj Skeli, potvrđeno je "Blicu". Prema prvim nepotvrđenim informacijama, padobranac je teško povređen. Lisičji jarak: mesto pada padobranca. Foto: Aleksandar ...и још »

Pao padobranac - Данас;

Pao padobranac - Данас

ДанасPao padobranacДанасPadobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jarku pao je u Padinskoj Skeli i u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevežen u je u Kliničko-bolnički centar Zemun, prenosi N1. Piše: FoNet. Beograd 30. jul 2017. 15:25.и још »

Padobranac pao u Padinskoj skeli - Novinska agencija Beta;

Padobranac pao u Padinskoj skeli - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaPadobranac pao u Padinskoj skeliNovinska agencija BetaPadobranac (47) povredjen je danas oko 13 časova u Padinskoj sekli gde je pao pošto mu se nije otvorio padobran dok je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jarku, javila je televizija N1. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je ...и још »