Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

TRAGEDIJA U PORODICI: Mina Joksimović objavila TUŽNE VESTI - Puls (саопштења)

Ćerka pop pevača Željka Joksimovića, Mina Joksimović sa pratiocima na društvenim mrežama podelila je tužnu vest. Share · Share. Komentara: 3. Željko i Mina Joksimović • Vesna Lalić / RAS Srbija. Naime, Mina je objavila da je Jovan Pucarević (47), koji ...и још »

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli! - Blic (саопштења)

Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jaraku pao je u Padinskoj Skeli, potvrđeno je "Blicu". Prema prvim nepotvrđenim informacijama, padobranac je teško povređen. Lisičji jarak: mesto pada padobranca Foto: Aleksandar ...и још »

TUGA! POSLE KOBNOG SKOKA PADOBRANAC PREMINUO u bolnici! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Padobranac koji je teško povređen u nedelju kada je pao blizu Hale u Padinskoj skeli, podlegao je povredama u KBC Zemun. Izvor: Informer, Foto: Pixabay.com; pre godinu; pre godinu. Padobranac J.P. (47) koji je teško povređen u nedelju kada je pao blizu ...и још »

TRAGIČNA SMRT U PORODICI: Ćerka Željka Joksimovića objavila tužne vesti! - Kurir - Dnevne novine

Ćerka pop pevača Željka Joksimovića Mina Joksimović sa pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk podelila je da je Jovan Pucarević (47), koji je preminuo nakon pada sa visine od 500 metara u Lisičjem jarku, njen ujak. "Moj ujak Jovan Pucarević je preminuo ...и још »

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT PADOBRANCA Gubi velike količine krvi, HITNO potrebni davaoci - Blic (саопштења)

Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče imao nezgodu prilikom skoka na aerodromu u Lisičjem jarku, nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožen. Foto: Jošida Masanori / RAS Srbija. “Poštovani prijatelji, molimo sve koji su u mogućnosti da dođu ...и још »

Preminuo padobranac povređen nakon pada u Lisičjem jarku - Blic (саопштења)

Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče zadobio teške povrede kada je pao sa visine od 500 metara u Lisičjem jarku, preminuo je oko 19 sati u Zemunskoj bolnici. Jovan Pucarević izgubio bitku za život Foto: Facebook / Facebook. Jovan Pucarević ...и још »

IZGUBIO BITKU ZA ŽIVOT: Preminuo padobranac teško povređen posle pada tokom skoka iz aviona - Kurir - Dnevne novine

Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče imao nezgodu prilikom skoka na aerodromu u Lisičjem jarku, preminuo je večeras u zemunskoj bolnici. Jovan je juče posle pada dovezen u teškom stanju u bolnicu Zemun i uprkos naporu lekara da ga spasu on ...и још »

Padobranac pao u Padinskoj Skeli - N1 Info (саопштења) (блог)

Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jarku, kako saznaje N1, pao je u Padinskoj Skeli. On je u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun. Kako je rečeno za N1, padobranac je star 48 ...и још »

Preminuo padobranac koji je pao kod aerodroma Lisičji jarak - N1 Info (саопштења) (блог)

Padobranac Jovan Pucarević (47) koji je zbog problema sa otvaranjem padobrana teško povređen u blizini sportskog aerodroma Lisičji jarak, preminuo je, potvrđeno je za N1 u Zemunskoj bolnici. Incident se dogodio u nedelju oko 13.00 časova kada su se ...и још »