Најважније вести

 • Kao tempirane bombe! Aleksandra i Vesna se dvaput potukle! (video) - SVET

  Kao tempirane bombe! Aleksandra i Vesna se dvaput potukle! (video) - SVET;

  Iz dana u dana Vesna Rivas i Aleksandra Subotić se sve više ne podnose, a uspele su da se u malom vremenskom razmaku dvaput potuku. Dalila Mujić je sinoć odgovarala na pitanja sa “Parografa”, a u jednom momentu se raspravljala sa Davidom, koji je ...и још »

 • Konačno otkriveno zašto se tuku Vesna Rivas i Aleksandra Subotić! - SVET

  Konačno otkriveno zašto se tuku Vesna Rivas i Aleksandra Subotić! - SVET;

  Aleksandra Subotić otrkila zbog čega ne podnosi Vesnu Rivas, sa kojom se više puta posvađala i potukla. “Ja sam najmlađa u ovom rijalitiju, a dotična gospođa koja je mnogo starija, koristi trenutak kada sam najslabija da me napadne. Mama mi je izašla, ...и још »

 • VESNA RIVAS OTKRILA: Seksala sam se u šinobusu - Alo!

  VESNA RIVAS OTKRILA: Seksala sam se u šinobusu - Alo!;

  Pevačica Vesna Rivas, koja je trenutno jedan od učesnika rijalitija „Parovi”, priznala je da je kao mlada bila razuzdana. Vesna Rivas, Foto: Dejan Briza. Ona je otvoreno ispričala kako je imala seks na različitim mestima, a da joj je fetiš bio gradski ...и још »

 • Ponovo haos u Parovima: Potukle se Aleksandra i Vesna VIDEO - Svet Plus

  Ponovo haos u Parovima: Potukle se Aleksandra i Vesna VIDEO - Svet Plus;

  Aleksandra Subotić često je u Parovima u nekoj raspravi ili svađi sa Vesnom Rivas, a nakon što je u nedelju nasrnula na nju i sinoć je ponovljena ista scena. 20:00 7. MAR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Ponovo haos u Parovima: Potukle se Aleksandra ...и још »

 • Svi kažu da nije za nju: Davidu prekipelo, pa konačno progovorio o odnosu sa Aleksandrom! - SVET

  Svi kažu da nije za nju: Davidu prekipelo, pa konačno progovorio o odnosu sa Aleksandrom! - SVET;

  Jedna od najlepših učesnica popularnog rijalitija Aleksandra Subotić, posle dva meseca boravka u zemunskoj vili konačno je našla dečka koji je vredan njene pažnje. Ona nije odolela šarmantnom momku iz Novog Sada, Davidu Dragojloviću, koji nedavno ...и још »

 • Tuča u Parovima: Aleksandra Subotić nasrnula na Vesnu Rivas! VIDEO - Svet Plus

  Tuča u Parovima: Aleksandra Subotić nasrnula na Vesnu Rivas! VIDEO - Svet Plus;

  Napeto veče u rijalitiju Parovi kulminiralo je sukobom između Vesne Rivas i Aleksandre Subotić u cik zore, kad se očekivalo da se situacija malo primiri. 14:07 6. MAR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Tuča u Parovima: Aleksandra Subotić nasrnula na ...и још »

 • АКЦИЈА У ИЗОЛАЦИЈИ: Љубина ћерка и Давид имали с*кс усред емисије, укућани шокирани! (ФОТО) - Правда

  АКЦИЈА У ИЗОЛАЦИЈИ: Љубина ћерка и Давид имали с*кс усред емисије, укућани шокирани! (ФОТО) - Правда;

  Учесници “Парова” су раније чекали ноћ и да се сви успавају, да би имали секс, али то је ствар прошлости и Александра Суботић и њен нови дечко Давид Ђорђевић су били у акцији усред емисије. После свађе са Весном Ривас, Александра је ...и још »

 • Haos u Parovima: Aleksandra zbog ljubomore ispolivala Davida! VIDEO - Svet Plus

  Haos u Parovima: Aleksandra zbog ljubomore ispolivala Davida! VIDEO - Svet Plus;

  Dalila Moreno u rijalitiju Parovi sinoć je odgovarala na pitanja, ali je u jednom trenutku i odala tajnu svog prijatelja Davida Dragojevića. 11:14 7. MAR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Haos u Parovima: Aleksandra zbog ljubomore ispolivala Davida!и још »

 • SEKS U RIJALITIJU! Dok su bili u izolaciji desilo se OVO - Puls

  SEKS U RIJALITIJU! Dok su bili u izolaciji desilo se OVO - Puls;

  Aleksandra Subotić je zbog svađe sa Vesnom Rivas završila u izolaciji, ali izgleda da joj to nije teško palo, pošto joj se ubrzo pridružio i David Dragojević, njen momak iz rijalitija! Share · Share. Komentara: 3. Aleksandra Subotić • Printskrin / RAS ...и још »

 • Parovi: Aleksandra Subotić i David imali seks u izolaciji?! VIDEO - Svet Plus

  Parovi: Aleksandra Subotić i David imali seks u izolaciji?! VIDEO - Svet Plus;

  Juče je u rijalitiju Parovi bilo sumnje da su Aleksandra Subotić i David Dragojević imali seks u izolaciji. 13:49 5. MAR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Parovi: Aleksandra Subotić i David imali seks u izolaciji?! VIDEO Foto: Screenshot YouTube ...и још »