Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

POČELO JE Srpski vozači već doživeli NEPRIJATNO IZNENAĐENJE na putnim rampama - Blic (саопштења)

Kao što je i najavljeno pre desetak dana, na naplatnim rampama u Srbiji počelo je merenje prosečne brzine, na osnovu koje bi vozači, koji su je prekoračili, ubuduće mogli da budu i kažnjeni. Foto: M.Mitrović / RAS Srbija. Naime, na isključenju sa ...и још »

MERENJE BRZINE NA NAPLATNIM RAMPAMA Ne dobijaju svi vozači iste priznanice, a evo i ZAŠTO - Blic (саопштења)

Nisu svi vozači u Srbiji, koji su se danas vozili autoputem, na priznanicama prilikom plaćanja putarine mogli da pročitaju i kojom su brzinom vozili određenom deonicom. Razlog - uhodavanje sistema. Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija. Kako za “Blic ...и још »

HALO OGLASI: Država krati krila brzim vozačima na auto-putu - HotSport (блог)

Zbog brže vožnje na auto-putu vozači su ranije mogli da strepe jedino od presretača koji s vremena na vreme krstare. Međutim, kako verovatnoća da presretač naiđe baš na njih i nije bila preterano velika, oni su se često opuštali i vozili mnogo brže od ...и још »

NA AUTO-PUTU NEKIMA POČELI DA MERE BRZINU, A NEKIME I NE: Na naplatnim rampama daju različite račune ... - Kurir - Dnevne novine

Počelo je merenje srednje brzine kojom vozači prelaze auto-put od naplatne rampe do naplatne rampe i policija će naplaćivati kazne onima koji ne poštuju ograničenje. - Svi dobro znaju iz fizike kako se meri brzina - ako znamo tačno rastojanje između ...и још »