Најважније вести

Uhodavanje merenja brzine na autoputu - Radio televizija Bor (саопштења) (блог);

Uhodavanje merenja brzine na autoputu - Radio televizija Bor (саопштења) (блог)

Radio televizija Bor (саопштења) (блог)Uhodavanje merenja brzine na autoputuRadio televizija Bor (саопштења) (блог)Lako je sada saznati gde se treslo. Sve se umrežilo, a seizmografi nikoše i u na... Ništa bez adaptacije. Da bi nekud stigao, moraš prvo da pođeš. Trebalo je vremena i da staneš na noge... MOBILNI MENI. ×. Sve vesti · Video · Magazin · Televizija ...и још »

HALO OGLASI: Država krati krila brzim vozačima na auto-putu - HotSport (блог);

HALO OGLASI: Država krati krila brzim vozačima na auto-putu - HotSport (блог)

HotSport (блог)HALO OGLASI: Država krati krila brzim vozačima na auto-putuHotSport (блог)Zbog brže vožnje na auto-putu vozači su ranije mogli da strepe jedino od presretača koji s vremena na vreme krstare. Međutim, kako verovatnoća da presretač naiđe baš na njih i nije bila preterano velika, oni su se često opuštali i vozili mnogo brže od ...и још »

Počelo merenje prosečne brzine na autoputevima - N1 Info (саопштења) (блог);

Počelo merenje prosečne brzine na autoputevima - N1 Info (саопштења) (блог)

N1 Info (саопштења) (блог)Počelo merenje prosečne brzine na autoputevimaN1 Info (саопштења) (блог)Na pojedinim naplatnim stanicama je, tokom vikenda počelo uhodavanje sistema, odnosno merenje prosečne brzine, na osnovu koje bi vozači, koji su je prekoračili, ubuduće mogli da budu i kažnjeni. U toku je testiranje sistema pa su na nekim naplatnim ...и још »

Počelo merenje prosečne srednje brzine na naplatnim rampama - 013info;

Počelo merenje prosečne srednje brzine na naplatnim rampama - 013info

013infoPočelo merenje prosečne srednje brzine na naplatnim rampama013infoKao što je i najavljeno pre desetak dana, na naplatnim rampama u Srbiji počelo je merenje prosečne brzine, na osnovu koje bi vozači, koji su je prekoračili, ubuduće mogli da budu i kažnjeni. Naime, kako piše "Blic", na isključenju sa autoputa, vozači ...и још »

Srpski vozači već doživeli neprijatnosti na naplatnim rampama - Vesti;

Srpski vozači već doživeli neprijatnosti na naplatnim rampama - Vesti

VestiSrpski vozači već doživeli neprijatnosti na naplatnim rampamaVestiKao što je i najavljeno pre desetak dana, na naplatnim rampama u Srbiji počelo je merenje prosečne brzine, na osnovu koje bi vozači, koji su je prekoračili, ubuduće mogli da budu i kažnjeni. Tagovi: Srbija · Saobraćaj · Vozači · Društvo · Naplatne ...и још »

Upozorenje pred put u otadžbinu: Kazne vrebaju s naplatne rampe - Vesti;

Upozorenje pred put u otadžbinu: Kazne vrebaju s naplatne rampe - Vesti

VestiUpozorenje pred put u otadžbinu: Kazne vrebaju s naplatne rampeVestiNi ova sezona godišnjih odmora nije zaobišla Srbiju bez mnoštva saobraćajnih nesreća. Gotovo svakodnevno svedoci smo tragičnih udesa, smrskanih automobila, mrtvih i povređenih. Osim umora i vrućine, kažu stručnjaci, brzina je glavni uzrok nesreća.и још »