Најважније вести

Noć u BG: Jedan udes, 112 intervencija Hitne pomoći - B92

Noć u BG: Jedan udes, 112 intervencija Hitne pomoćiB92U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je povređen 38-godišnji muškarac, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Izvor: Tanjug utorak, 24.01.2017. | 08:21 ...и још »

BURNA NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba lakše povređena, Hitna pomoć intervenisala 112 puta - Blic

BURNA NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba lakše povređena, Hitna pomoć intervenisala 112 putaBlicKako portparolka Hitne pomoći Nada Macura saopštava, jedna osoba lakše je povređena u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu, te dodaje da su se ovoj zdravstvenoj službi u protekloj noći najčešće javljali hronični bolesnici. Hitna pomoć intervenisala ...и још »

Jedna osoba lakše povredjena u udesu u Beogradu - Novinska agencija Beta;

Jedna osoba lakše povredjena u udesu u Beogradu - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaJedna osoba lakše povredjena u udesu u BeograduNovinska agencija BetaJedna osoba lakše je povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu, a Hitnoj pomoći su se tokom noći najčešće javljali hronični bolesnici, izjavila je jutros portparolka te zdravstvene službe Nada Macura. Muškarac (38) lakše je ...и још »

ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ Goreo stan u Beogradskoj ulici - Alo!;

ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ Goreo stan u Beogradskoj ulici - Alo!

Alo!ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ Goreo stan u Beogradskoj uliciAlo!U Beogradskoj ulici, u centru glavnog grada, izbio je požar. Jedna osoba je povređenima i prebačena na Institut za opekotine. Saobraćaj je bio potpuno zaustavljen oko pola sata. Vatrogasci Vatrogasac Požar. Ilustracija, Foto: Profimedia.rs. Oko 07:20 u ...и још »

POŽAR U BEOGRADSKOJ ULICI Gorelo na četvrtom spratu, povređena jedna osoba - Blic;

POŽAR U BEOGRADSKOJ ULICI Gorelo na četvrtom spratu, povređena jedna osoba - Blic

BlicPOŽAR U BEOGRADSKOJ ULICI Gorelo na četvrtom spratu, povređena jedna osobaBlicU požaru koji je jutros oko 7.00 časova izbio u zgradi u Beogradskoj ulici u centru Beograda povređena je jedna osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći. Požar u Beogradskoj ulici. Foto: Ana Paunković / RAS Srbija Požar u Beogradskoj ulici. Kako "Blic" saznaje ...и још »

Jedna osoba povređena u požaru u Beogradu - N1 Info;

Jedna osoba povređena u požaru u Beogradu - N1 Info

N1 InfoJedna osoba povređena u požaru u BeograduN1 InfoJedna osoba povređena je u požaru koji je jutros oko 7 časova izbio u zgradi u Beogradskoj ulici u centru Beograda. "Jedna osoba je zbog opekotina prevezena u Kliniku za opekotine i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici", rekla je portparolka ...и још »

Mirna noć u BG, nijedan udes - B92;

Mirna noć u BG, nijedan udes - B92

B92Mirna noć u BG, nijedan udesB92Beograd -- Protekla noć u Beogradu bila je mirna, bez ijedne saobraćajne nezgode, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Izvor: Tanjug ponedeljak, 23.01.2017. | 08:04. Foto: Tanjug. Hitna pomoć je noćas imala 99 intervencija, od kojih 10 ...и још »

Petoro poveđeno u saobraćajnim nesrećama - Вечерње Новости;

Petoro poveđeno u saobraćajnim nesrećama - Вечерње Новости

Вечерње НовостиPetoro poveđeno u saobraćajnim nesrećamaВечерње НовостиTokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih nesreća i povređeno je pet osoba, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.15 na raskrsnici Sinđelićeve ulice i Bulevara ...и још »

POVREĐENO PET OSOBA Pet saobraćajnih nesreća tokom prošle noći u Beogradu - Blic;

POVREĐENO PET OSOBA Pet saobraćajnih nesreća tokom prošle noći u Beogradu - Blic

BlicPOVREĐENO PET OSOBA Pet saobraćajnih nesreća tokom prošle noći u BeograduBlicU pet saobraćajnih nesreća koje su se u toku noći dogodile na beogradskim ulicama, povređeno je pet osoba, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U toku noći na beogradskim ulicama povređeno pet osoba. Foto: Robert Getel / RAS ...и још »

NOĆ U BEOGRADU: Dete i osmoro odraslih povređeno u četiri udesa - Вечерње Новости;

NOĆ U BEOGRADU: Dete i osmoro odraslih povređeno u četiri udesa - Вечерње Новости

Вечерње НовостиNOĆ U BEOGRADU: Dete i osmoro odraslih povređeno u četiri udesaВечерње НовостиU Beogradu su se prošle noći dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno osmoro ljudi, a jedna osoba teže, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Teže je povređen 20-godišnjak u nesreći u Ulici Milorada Jovanovića, koja se dogodila ...и још »

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Povređeno devet osoba u saobraćajkama, među njima i jedno dete - Blic;

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Povređeno devet osoba u saobraćajkama, među njima i jedno dete - Blic

BlicTEŠKA NOĆ U BEOGRADU Povređeno devet osoba u saobraćajkama, među njima i jedno deteBlicJedna osoba je teže, dok je osam lakše povređeno protekle noći u saobraćajnim nezgodama u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.13 u ulici Milorada Jovanovića, teže je povređen muškarac, koji je prevezen ...и још »