Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Funkcioner SNS: Nisam šamarao-pretio sam čupanjem grkljana - B92

Subotica -- Gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS Bogdan Laban potvrdio da je pretio Vladimiru Polovini da će mu "iščupati grkljan", ali je demantovao da ga je šamarao. Izvor: Beta utorak, 29.08.2017. | 10:20 ...и још »

Интегрални аудио снимак на коме градоначелник Суботице Богдан Лабан прети физичким насиљем Владимиру ... - Нова српска политичка мисао

Редакција Еспреса дошла је у посед аудио снимка на којем се чује како градоначелник Суботице Богдан Лабан прети смрћу професору Грађевинског факултета Владимиру Половини, али и како непознато лице шамара професора Половину!и још »

Tuča funkcionera SNS zbog plakata - Данас

Umesto da ga tretiraju kao žrtvu, moj klijent je postao osumnjičeni, zbog čega ćemo podneti krivične prijave ne samo protiv gradonačelnika Subotice Bogdana Labana već i protiv policije koja mu nije pružila odgovarajuću medicinsku negu – kaže za Danas ...и још »

SRS: Laban je i ranije učestvovao u sličnim incidentima - Blic (саопштења)

Subotički odbor Srpske radikalne stranke (SRS) osudio je danas ponašanje gradonačelnika Subotice Bogdana Labana zbog uvreda i pretnji asistentu na građevinskom fakultetu Vladimiru Polovini i naveo da je to neprihvatljivo i primitivno, ali da to nije ...и још »

TANJA VOJTEHOVSKI ZAPUŠILA USTA SILEDŽIJI BOGDANU LABANU: Ovu njenu poruku dobro će zapamtiti! (FOTO) - Espreso.rs

Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban brutalno je vređao i psovao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu, kome je sve vreme upućivao pretnje smrću ("išćupaću ti grkljan, staviću ti betonske cipele"). Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam ...и још »

"Čupač grkljana" pobegao od novinara posle saslužanja u Tužilaštvu u Subotici - Blic (саопштења)

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici danas su saslušani gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, direktor javnog preduzeća za upravljanje putevima Predrag Radivojević i Spasoje Vujović, u istražnom postupku protiv Vladimira Polovine, a zbog ...и још »

Jerkov traži smenu gradonačelnika Subotice i istragu - Blic (саопштења)

Poslanica i funkcioner Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov zatražila je danas hitnu smenu gradonačelnika Subotice Bogdana Labana i istragu nadležnih organa protiv njega zbog bahatosti. Foto: V. Lalić / RAS Srbija. Jerkov je u pisanoj izjavi ...и још »

GRADONAČELNLIK SUBOTICE SE BRANI "Uspeli su da izbace ono NAJCRNJE IZ MENE, mesecima me proganjaju" - Blic (саопштења)

Bogdan Laban, gradonačelnik Subotici i funkcioner SNS, izjavio je danas na konferenciji za štampu u Gradskoj kući koju je sazvao povodom incidenta u kome je pre nekoliko dana pretio smrću profesoru Vladimiru Polovini, da se izvinjava subotičkoj i ...и још »

Bogdan Laban: "Emotivni" siledžija - Данас

Na audio-snimku, između ostalog, Laban psuje i preti stranačkom kolegi da će mu „iščupati grkljan“. Nakon pretnji Polovina je brutalno pretučen, a gradonačelnik se izvinio „građanima Subotice i Srbije“, priznajući da je pretio, „ali ne i šamarao“. „Ja ...и још »

Gradonačelnik Subotice se izvinio zbog napada, opozicija traži ostavku - Radio Slobodna Evropa

Mađarski pokret i Pokret slobodnih građana (PSG), na zajedničkoj konferenciji za novinare u Subotici, zatražili su ostavku gradonačelnika tog grada Bogdana Labana. Povod je incident koji se dogodio u ponedeljak kada je Laban sa svojim pratiocima ...и још »