This RSS feed URL is deprecated

PROKLETSTVO PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Cela familija Jelene je mrtva! ROĐAKA OTKRIVA JEZIVU TAJNU - Kurir

Ovo je strašno, cela porodica pevačice Jelene Marjanović nestala je za godinu dana! Najpre joj je umro otac Dušan, pa je onda ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima ...и још »

RADA MATIĆ IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je bio stalno drogiran! Rekao mi je - DOBRO JE ŠTO JE JELENA ... - Kurir

Rada Matić iz Beča koja više od godinu dana prati i provocira Zorana veruje da je porodica Marjanović počinila ritualni zločin po nalogu sekte kojoj pripada. Ona je u intervjuu jednom beogradskom magazinu otkrila šta joj je Zoran priznao i od kojih ...и још »

SASLUŠANJE Misteriozna prijateljica otkriva TAJNE PORODICE MARJANOVIĆ - Blic (саопштења)

Bliska prijateljica porodice Marjanović, koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući, biće saslušana kao svedok u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, saznaje „Blic“. Foto: D. Briza / RAS Srbija. Misteriozna prijateljica porodice ...и још »

"KAD GA UHVATE, TADA ĆU PROGOVORITI" Jelenina majka odnela TAJNU u grob - Blic (саопштења)

Zorica Krsmanović, majka ubijena pevačice Jelene, preminula je pre godinu dana od opake bolesti, ali i od tuge za ćerkom Jelenom. Ona je do poslednjeg trenutka isticala da živi samo za to da sazna ko je ubio njenu ćerku. Srce Zorice Krsmanović prepuklo ...и још »

Otac i brat Zorana Marijanovića 16. oktobra u Sudu - Вечерње Новости

Više tužilaštvo u Beogradu zakazalo je za 16. oktobar saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića. Otac i brat Zorana Marjanovića / Foto I.Marinković. JOŠ SRODNIH VESTI. HAPŠENjE U SREMSKIM KARLOVCIMA: Maloletnik vezao čoveka i ...и још »

RADA MATIĆ: Baba veštici treba zapaliti đavolji oltar! Marjanovići su satanisti! - Kurir

Bolje im je u zatvoru jer će ih linčovati - kaže žena s kojom je Zoran razmenjivao ljubavne poruke. Rada Matić iz Beča, s kojom je Zoran Marjanović razmenjivao ljubavne poruke mesec dana nakon ženinog ubistva, kaže da o Marjanovićima se ne zna mnogo, ...и још »

RADA MATIĆ: MARJANOVIĆI NISU UBILI SAMO JELENU! Baba veštici treba zapaliti đavolji oltar! - Espreso.rs

Rada Matić iz Beča, s kojom je Zoran Marjanović razmenjivao ljubavne poruke mesec dana nakon ženinog ubistva, kaže za "Espreso" da o Marjanovićima se ne zna mnogo, osim da su "satanisti". ZORAN NIJE UBIO JELENU, OČEKUJEM DA ĆE USKORO ...и још »

Održan pomen majci UBIJENE PEVAČICE! MARJANOVIĆI NISU DOŠLI NA GROB - Pink.rs (саопштења) (блог)

Na njenom grobu okupilo se nekoliko desetina ljudi, rodbine i najbližih prijatelja. Na pomenu se nije pojavio niko iz porodice Marjanović. PROGOVORILA RADA MATIĆ: 'Zoran je bio i noć i dan NA DROGAMA, rekao mi je - DOBRO JE ŠTO JE JELENA ...и још »

Tabloidi grubo zloupotrebili ćerku ubijene pevačice - N1 Info (саопштења) (блог)

Slučaj ubijene pevačice Jelene Marjanović, više od godinu i po dana ne prestaje da bude u fokusu tabloidnih medija. I u rijaliti programe, ali i na naslovne strane dnevne štapme dospeli su gotovo svi članovi porodice Marjanović, pa i šestogodišnja ...и још »

PROGOVORILA RADA MATIĆ: 'Zoran je bio i noć i dan NA DROGAMA, rekao mi je - DOBRO JE ŠTO JE JELENA ... - Pink.rs (саопштења) (блог)

Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne ...и још »