Најважније вести

ŠOKANTNI DETALJI: Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu o incidentu sa Lokom! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

ŠOKANTNI DETALJI: Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu o incidentu sa Lokom! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)ŠOKANTNI DETALJI: Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu o incidentu sa Lokom! (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Optužnica neće biti podignuta jer nema nijednog elementa tog krivičnog dela - uveren je Rastin advokat. Izvor: Alo.rs, Pink.rs, Foto: E-Stock Katarina Cvijović; za 9 sati; za 9 sati. Suprug popularne pevačice Ane Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta ...и још »

POTPUNI OBRT Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu i šokirao sve (VIDEO) - Blic (сатира) (саопштења);

POTPUNI OBRT Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu i šokirao sve (VIDEO) - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)POTPUNI OBRT Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu i šokirao sve (VIDEO)Blic (сатира) (саопштења)Suprug pevačice Ane Nikolić, juče je zajedno sa svedocima saslušan u tužilaštvu povodom incidenta sa vlasnikom muzičke agencije Slobodanom Nešovićem Lokom. REKLAMA. -. PREVOD. UŽIVO. --:-- / --:--. Pređite na video za s. Pređite na video ...и још »

Rastin advokat ubeđen da reper neće biti optužen za napad na Loku Nešovića - Tracara;

Rastin advokat ubeđen da reper neće biti optužen za napad na Loku Nešovića - Tracara

TracaraRastin advokat ubeđen da reper neće biti optužen za napad na Loku NešovićaTracaraPovodom incidenta koji se dogodio sredinom aplrila, kada je fizički nasrnuo na Slobodana Nešovića Loku, vlasnika Mascom produkcije, Stefan Đurić Rasta saslušan je juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Reper je stigao u pratnji advokata ...и још »

RASTA NA SASLUŠANJU KAZAO kako je voditelj ISCENIRAO POVREDE: Otkriveni detalji SUKOBA? (FOTO+VIDEO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

RASTA NA SASLUŠANJU KAZAO kako je voditelj ISCENIRAO POVREDE: Otkriveni detalji SUKOBA? (FOTO+VIDEO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)RASTA NA SASLUŠANJU KAZAO kako je voditelj ISCENIRAO POVREDE: Otkriveni detalji SUKOBA? (FOTO+VIDEO)Pink.rs (саопштења) (блог)Stefan Đurić Rasta juče je u Prvom osnovnom tužilaštvu dao izjavu povodom sukoba koji je imao sa vlasnikom "Maskoma" Slobodanom Nešovićem Lokom. Izvor: Kurir, Foto: E-stock Katarina Cvijović/Printscreen Youtube; za 8 sati; za 8 sati. Sukob koji se ...и још »

Rasta negirao da je napao Loku - Вечерње Новости;

Rasta negirao da je napao Loku - Вечерње Новости

Вечерње НовостиRasta negirao da je napao LokuВечерње НовостиSTEFAN Đurić Rasta dao je izjavu danas u Prvom osnovnom tužilaštvu, povodom incidenta koji se dogodio sredinom aprila kada je navodno sa četvoricom prijatelja nasrnuo na voditelja Slobodana Nešovića Loku u prostorijama njegove firme.и још »

RASTA U TUŽILAŠTVU DAJE IZJAVU: Reper stigao u pratnji advokata, prijatelja i Aninog BRATA! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

RASTA U TUŽILAŠTVU DAJE IZJAVU: Reper stigao u pratnji advokata, prijatelja i Aninog BRATA! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)RASTA U TUŽILAŠTVU DAJE IZJAVU: Reper stigao u pratnji advokata, prijatelja i Aninog BRATA! (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Veliku prašinu prošlog meseca podigla je vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta priveden u policijsku stanicu 29. novembar nakon rasprave sa Slobodanom Neškovićem Lokom, vlasnikom firme "Maskom". Autor: E-Stock Katarina Cvijović. Kako smo ...и још »

ZBOG PREBIJANJA VODITELJA: Rasta u tužilaštvu okružen telohraniteljima! - Puls (сатира) (саопштења);

ZBOG PREBIJANJA VODITELJA: Rasta u tužilaštvu okružen telohraniteljima! - Puls (сатира) (саопштења)

Puls (сатира) (саопштења)ZBOG PREBIJANJA VODITELJA: Rasta u tužilaštvu okružen telohraniteljima!Puls (сатира) (саопштења)Stefan Đurić Rasta stigao je u pratnji advokata i telohranitelja na današnji razgovor u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Tweet · Share · Share. Komentara: 3. Stefan Đurić Rasta • Dušan Milenković / RAS Srbija. Reper je stigao kako bi dao ...и још »