This RSS feed URL is deprecated

LJUBAVNA DRAMA NA SCENI Takmičar ležao i plakao u Zvezdama Granda zbog neuzvraćene ljubavi - Blic

Takmičar Zvezda Granda šokirao je žiri i publiku kada je tokom nastupa pao na kolena, a potom i legao na pod dok je pevao pesmu posvećenu bivšoj devojci. Foto: Zvezde granda / youtube. Aleksandar Stevanovski najpre se žiriju predstavio pesmom "Žal za ...и још »

RIDAO ZA BIVŠOM Priča Makedonca iz "Zvezda Granda" dobila novi epilog - Alo!

O nastupu Makedonca Aleksandra Stevanovskog u poslednjoj epizodi "Zvezda Granda" pričaće se još dugo. Dok se jedni dive njegovoj hrabrosti, drugi mu se podsmevaju. Aleksandar Stevanovski, Foto: Printskrin TV Prva. Stevanovski je nastup u popularnom ...и још »

Žiri “Zvezda Granda” zanemeo: On je legao na pod i plakao zbog devojke! (foto/video) - SVET

Aleksandar Stevanovski (23) iz Makedonije predstavio se u “Zvezdama Granda” pesmama “Žal za Despina” i “Ako imam pravo”. Makedonac nije uspeo da osvoji nijedan glas nakon prve pesme, ali je onda otvorio dušu i priznao da se prijavio za učešće u ...и још »

Klečao je i plakao u “Zvezdama Granda” zbog bivše devojke, a evo šta se posle desilo - SVET

Kad je Aleksandar priznao da i dalje voli devojku koju već skoro tri godine pokušava da vrati, članovi žirija su mu dozvolili da otpeva i drugu pesmu. Momka su savladale emocije i on je pao na kolena i pevao, a u jednom momentu nije mogao da sakrije ...и још »

ZVEZDE GRANDA Takmičar grcao u suzama zbog devojke (VIDEO) - Alo!

Aleksandar je otpevao pesme "Žal za Despina" i "Ako imam pravo". Prvu pesmu je posvetio devojci sa kojom više nije u vezi, a kada je došao do refrena on se rasplakao i legao na pod. Kada je završio sa izvođenjem numera, Aleksandar je priznao da već ...и још »