Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Radijatori u stanovima Novosađana topli od ponedeljka - Вечерње Новости

Pred početak grejne sezone iz novosadskih toplana stižu uveravanja da su postrojenja spremna. Cene grejanja ostaju nepromenjene, a sitniji kvarovi će biti usput otklonjeni. Foto I.Marinkovć. JOŠ SRODNIH VESTI. Bor: Cvokoću zbog kvara ili lošeg uglja?и још »

Plaćamo grejanje preko cele godine, zašto se SMRZAVAMO SVAKE JESENI? - Blic (саопштења)

Poslušali smo doktorku Nadu Macuru i obukli smo se slojevito, dodali smo džemper i prsluk... Avaj, i dalje nam je hladno - jer u stanovima nema grejanja, a najteže je ujutro i uveče kada se temperatura spusti na desetak stepeni. I tako iščekujući 15 ...и још »

Sneg je pao, radijatori su topli, ali ne svuda, u ovim gradovima GREJANJA NEMA - Blic (саопштења)

Prvi sneg je pao, daljinsko grejanje u Srbiji je pušteno, radijatori su topli. Međutim, nije tako u svim mestima, i nekoliko hiljada domaćinstava danas, ali i narednih dana neće imati grejanje, jer to pitanje nije rešeno na "višem nivou" ili ...и још »

Toplana spremna za grejnu sezonu - JUGpress (саопштења)

LESKOVAC. Leskovačka “Toplana” je, kaže direktor Jovica Đorđević , spremna za grejnu sezonu. “Za grejnu sezonu 2017-18. „Toplana“ je spremna i ovog trenutka možemo da pružimo naše usluge građanima. Sve je spremno, imamo i energente, 700 tona ...и још »