This RSS feed URL is deprecated

REKORD Leskovčani ispekli pljeskavicu od 65 kilograma mesa - Blic (саопштења)

Roštiljdžije leskovačkog restorana "Koliba" Predrag Lazarević i Ljubiša Đorđević ispekli su večeras pljeskavicu u jednom komadu od 65 kilograma roštilj mesa i time oborili sve dosadašnje rekorde, pa i sopstevni prošlogodišnji kada je pljeskavica bila 2 ...и још »

Najveća pljeskavica opet bez Ginisa - JUGpress (саопштења)

LESKOVAC. Predrag Lazarević, Ljubiša Đorđević i Bojan Živković iz restorana „Koliba“ su večeras nadmašili svoj prošlogodišnji rezultat u pravljenju najveće pljeskavice na svetu. Večeras je pljeskavica pre pečenja težila 65 kilograma, prečnik 191 cm, ...и још »

FOTO: Ispečena pljeskavica od 65 kilograma - Вечерње Новости

Pljeskavica je pre pečenja težila 65 kilograma sa prečnikom od 191 centimetra a debljina 2,6 centimetra. JOŠ SRODNIH VESTI. Sedmica u znaku pljeskavica · Na Roštiljijadi uhapšene tri osobe, 94 prijave protiv pijanih vozača · Apetit za Olimpijadu ...и још »

Večeras prave najveću pljeskavicu - JUGpress (саопштења)

LESKOVAC. „Memorijal Novica Stanković Šaponja“, odnosno takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice počeće večeras u 18:30 časova. Prošle godine je ekipa u sastavu Predrag Lazarević (vlasnik restorana „Koliba“), Ljubiša Đorđević i Bojan Živković ...и још »

Leskovčani ponovo ruše rekord - pljeskavica od 65 kilograma - N1 Info (саопштења) (блог)

Roštiljdžije leskovačkog restorana "Koliba" Predrag Lazarević i Ljubiša Đorđević ispekli su pljeskavicu u jednom komadu od 65 kilograma roštilj mesa i time oborili dosadašnje rekorde, pa i svoj prošlogodišnji, dva kilograma manji. Pljeskavica je pre ...и још »