Најважније вести

ДС С и Д JБ критикуjу упутство РИK за изборе на KиM - Танјуг;

ДС С и Д JБ критикуjу упутство РИK за изборе на KиM - Танјуг

ТанјугДС С и Д JБ критикуjу упутство РИK за изборе на KиMТанјугOпозициона Демократска странка Србиjе сматра да jе Упутство РИK о спровођењу председничких избора на KиM незаконито, а Д JБ тврди да упутство отвара могућност за злоупотребе. 23 март 2017 12:25. Share to Facebook Share to Twitter ...и још »

DSS i DJB kritikuju uputstvo RIK za izbore na KiM - Танјуг;

DSS i DJB kritikuju uputstvo RIK za izbore na KiM - Танјуг

ТанјугDSS i DJB kritikuju uputstvo RIK za izbore na KiMТанјугOpoziciona Demokratska stranka Srbije smatra da je Uputstvo RIK o sprovođenju predsedničkih izbora na KiM nezakonito, a DJB tvrdi da uputstvo otvara mogućnost za zloupotrebe. 23 Mart 2017 12:25. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail.и још »

DSS: Nezakonita odluka RIK o izborima na Kosovu - N1 Info;

DSS: Nezakonita odluka RIK o izborima na Kosovu - N1 Info

N1 InfoDSS: Nezakonita odluka RIK o izborima na KosovuN1 InfoDemokratska stranka Srbije ocenila je da je Republička izborna komisija usvojila nezakonito Uputstvo za sprovođenje izbora na Kosovu i Metohiji i da je time unapred potvrđena opravdanost sumnje u regularnost izbornog procesa u pokrajini. POVEZANE ...и још »

"Vučić fiktivnim glasovima sa Kosova hoće da pobedi na izborima"! - Vesti

Vesti"Vučić fiktivnim glasovima sa Kosova hoće da pobedi na izborima"!Vesti"Izgleda da Vučiću skupljanje 'kapilarnih' glasova ne ide dobro. Nema ih dovoljno za pobedu u prvom krugu. Zato je u sredu uveče na sednici RIK-a pribegao starom dobrom Miloševićevom metodu - obezbeđivanju fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije.и још »

Dosta je bilo: Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova pobedi u prvom krugu - Novinska agencija Beta;

Dosta je bilo: Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova pobedi u prvom krugu - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaDosta je bilo: Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova pobedi u prvom kruguNovinska agencija BetaPokret "Dosta je bilo" ocenio je danas da aktuelni premijer i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova i Metohije ostvari pobedu već u prvom krugu. U saopštenju "Dosta je bilo" navodi se da je ...и још »

Izbori na Kosovu ne mogu biti bezbedno sprovedeni bez OEBS-a - Blic;

Izbori na Kosovu ne mogu biti bezbedno sprovedeni bez OEBS-a - Blic

BlicIzbori na Kosovu ne mogu biti bezbedno sprovedeni bez OEBS-aBlicRepublička izborna komisija usvojila je uputstvo za glasanje na izborima za predsednika Srbije na Kosovu i Metohiji, za koje je procenjeno da ne mogu biti bezbedno sprovedeni bez podrške OEBS-a. Foto: Boki / Tanjug. Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i ...и још »

РИК усвојио упутство за спровођење гласања на Косову и Метохији - Радио Телевизија Србије;

РИК усвојио упутство за спровођење гласања на Косову и Метохији - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеРИК усвојио упутство за спровођење гласања на Косову и МетохијиРадио Телевизија СрбијеРепубличка изборна комисија усвојила је два сата после поноћи Упутство за спровођење гласања на изборима за председника Србије 2. априла ове године на Косову и Метохији, за које је процењено да без подршке Организације за европску ...и још »

RIK usvojio rešenja o biračkim odborima i glasanju na KiM - N1 Info;

RIK usvojio rešenja o biračkim odborima i glasanju na KiM - N1 Info

N1 InfoRIK usvojio rešenja o biračkim odborima i glasanju na KiMN1 InfoRepublička izborna komisija (RIK) usvojila je sinoć Rešenje o obrazovanju biračkih odbora za sprovođenje izbora za predsednika Srbije 2. aprila i imenovanju predsednika i članova biračkih odbora i njihovih zamenika u stalnom sastavu. Predsednik RIK ...и још »