Најважније вести

Lopata kao modni rekvizit - Radio Slobodna Evropa;

Lopata kao modni rekvizit - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaLopata kao modni rekvizitRadio Slobodna EvropaZbog visine snežnog pokrivača i izuzetno niskih temperatura u vanrednoj situaciji je 13 opština u Srbiji. Problema ima najviše u južnoj, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji, ali i na zapadu zemlje. Zbog neočišćenog snega na ulicama delovi glavnog grada su ...и још »

Marić: Vanredna situacija u 13 opština u Srbiji, evakuisano 139 građana - Blic;

Marić: Vanredna situacija u 13 opština u Srbiji, evakuisano 139 građana - Blic

BlicMarić: Vanredna situacija u 13 opština u Srbiji, evakuisano 139 građanaBlicU 13 opština u Srbiji proglašena je vanredna situacija, a danas počinje i dopremanje nafte ugroženim opštinama, rekao je Tanjugu načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić. Spasioci se probijaju do zavejanih sela na jugu Srbje. Foto: MUP ...и још »

Dve osobe stradale na Kosmetu, čovek preminuo od smrzavanja kod Požarevca - Вечерње Новости;

Dve osobe stradale na Kosmetu, čovek preminuo od smrzavanja kod Požarevca - Вечерње Новости

Вечерње НовостиDve osobe stradale na Kosmetu, čovek preminuo od smrzavanja kod PožarevcaВечерње НовостиU selu Batuši od smrzavanja preminuo 79-godišnji Selimir Kuzmić koga je policija pronašla u snegu, bez znakova života, dva i po kilometra od kuće. Dve osobe stradale su na Kosmetu zbog niskih temperatura ...и још »

Ledeni dani: Sneg sve veći, vanredno u 11 opština - B92;

Ledeni dani: Sneg sve veći, vanredno u 11 opština - B92

B92Ledeni dani: Sneg sve veći, vanredno u 11 opštinaB92Od srede ujutru u Srbiji je bar desetak centimetara novog snega, a zbog visine pokrivača i niskih temperatura u vanrednoj situaciji je i Ivanjica, javlja RTS. Izvor: RTS sreda, 11.01.2017. | 09:11. Podeli. Tanjug. Aleksinac se, međutim, vratio u ...и још »

Zbog snega i hladnoće evakuisano 130 osoba u Srbiji - N1 Info;

Zbog snega i hladnoće evakuisano 130 osoba u Srbiji - N1 Info

N1 InfoZbog snega i hladnoće evakuisano 130 osoba u SrbijiN1 InfoSektor za vanredne situacije MUP-a Srbije angažovao je više od 250 vatrogasaca u akcijama spasavanja u kojima je do sada zbog snega i hladnoće evakuisano 139 građana i 73 vozila. Tri osobe spasene su iz smetova. 17.00 - Deo centra Beograda ostao ...и још »

Пети ледени дан у Србији, ванредна ситуација и у Ивањици - Радио Телевизија Србије;

Пети ледени дан у Србији, ванредна ситуација и у Ивањици - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеПети ледени дан у Србији, ванредна ситуација и у ИвањициРадио Телевизија СрбијеВанредна ситуација је на снази у 11 општина, а укинута је у општини Алексинац. Двојица мушкараца преминула од смрзавања код Гаџиног Хана, а један мушкарац преминуо у болници након евакуације из села код Врања. Ђацима у Сјеници, ...и још »

Proglašena vanredna situacija iu Ivanjici; Ministarstvo: Samo 245 korisnika nema struju - Вечерње Новости;

Proglašena vanredna situacija iu Ivanjici; Ministarstvo: Samo 245 korisnika nema struju - Вечерње Новости

Вечерње НовостиProglašena vanredna situacija iu Ivanjici; Ministarstvo: Samo 245 korisnika nema strujuВечерње НовостиSrbija se i dalje bori sa talasom hladnog vazduha koji je doneo brojne probleme građanima i spasilačkim službama. Ministar energetike Aleksandar Antić izjavio je da je energetska situacija u Srbiji stabilna ...и још »

Ledeni talas ne posustaje: Evo šta nas čeka večeras - Blic;

Ledeni talas ne posustaje: Evo šta nas čeka večeras - Blic

BlicLedeni talas ne posustaje: Evo šta nas čeka večerasBlicSuvo vreme, bez padavina, neće još dugo potrajti u Srbiji - već od popodneva najavljuju se provejavanje snega koji će dodatno naneti i do 10 centimetara. REKLAMA. -. PREVOD. UŽIVO. --:-- / --:--. Pređite na video za s. Pređite na video ...и још »

Zbog snega i leda, vanredna situacija u 11 opština - N1 Info;

Zbog snega i leda, vanredna situacija u 11 opština - N1 Info

N1 InfoZbog snega i leda, vanredna situacija u 11 opštinaN1 InfoVanredna situacija zbog snega i leda proglašena je 11 opština u Srbiji, a nadležni su angažovani na raščišćavanju puteva i pružanju pomoći stanovništvu, rečeno je u Sektoru za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Opštine Crna Trava i ...и још »

Vanredna situacija u 9 opština, kritično na jugu Srbije - B92;

Vanredna situacija u 9 opština, kritično na jugu Srbije - B92

B92Vanredna situacija u 9 opština, kritično na jugu SrbijeB92Vanredna situacija proglašena je na teritoriji u osam opština, a najteže je u opštinama koje se nalaze na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije. Izvor: Beta, Tanjug nedelja, 8.01.2017. | 20:21 -> 22:01 ...и још »

Ledeni talas parališe Srbiju, temperatura do -25 - Vesti;

Ledeni talas parališe Srbiju, temperatura do -25 - Vesti

VestiLedeni talas parališe Srbiju, temperatura do -25VestiVanredna situacija proglašena je na teritorijama opština Sjenica, Medveđa, Aleksinac i Blace, a pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuisali su više od 113 ljudi, rekao je načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije ...и још »

Priboj bez struje, problem i sa snabdevanjem vodom - Novinska agencija Beta

Priboj bez struje, problem i sa snabdevanjem vodomNovinska agencija BetaGrad Priboj ostao je bez struje oko 13 časova, što je izazvalo i ozbiljan problem sa snabdevanjem pijaćom vodom, izjavio je večeras načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije Živko Babović. Babović je za Radio-televiziju ...и још »

Sneg u Srbiji: Muka za odrasle, radost za decu - N1 Info;

Sneg u Srbiji: Muka za odrasle, radost za decu - N1 Info

N1 InfoSneg u Srbiji: Muka za odrasle, radost za decuN1 InfoCrveni meteo alarm i dalje je na snazi u opštinama na jugu i jugozapadu Srbije, koje su i najugroženije. Sneg koji pada u čitavoj zemlji, trebalo bi tokom večeri da prestane. POVEZANE VESTI. Blace zavejano, komunalci se bore sa nanosima snega.и још »

Боља ситуација у угроженим окрузима - Радио Телевизија Војводине;

Боља ситуација у угроженим окрузима - Радио Телевизија Војводине

Радио Телевизија ВојводинеБоља ситуација у угроженим окрузимаРадио Телевизија ВојводинеСитуација је данас боља у брдско-планинским пределима у угроженим окрузима, главне саобраћајнице су апсолутно проходне, док се ради на рашчишћавању путева трећег и четвртог приоритета до места која су била одсечена, изјавио је ...и још »

Ванредно стање у 11 општина на југу Србије - Радио Телевизија Републике Српске;

Ванредно стање у 11 општина на југу Србије - Радио Телевизија Републике Српске

Радио Телевизија Републике СрпскеВанредно стање у 11 општина на југу СрбијеРадио Телевизија Републике СрпскеНа југу Србије је ситуација веома, веома тешка, рекао је за Предраг Марић, начелник Сектора за ванредне ситуације МУП Србије. Пештерска висораван - завејани у снијегу (Фото:bportal.ba) -. Пештерска висораван - завејани у снијегу ...и још »

Борба са сметовима, спасена трудница код Сјенице - Радио Телевизија Србије;

Борба са сметовима, спасена трудница код Сјенице - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеБорба са сметовима, спасена трудница код СјеницеРадио Телевизија СрбијеУ већем делу Србије на снази је наранџасти метеоаларм, док је на југу Србије црвени. У селу Сугубине код Сјенице спасиоци су уз велике напоре евакуисали трудницу и пребацили је у болницу. Због смета од четири метра, нису успели да се ...и још »

Vanredna situacija u 11 opština zbog snega i leda - Novinska agencija Beta;

Vanredna situacija u 11 opština zbog snega i leda - Novinska agencija Beta

Novinska agencija BetaVanredna situacija u 11 opština zbog snega i ledaNovinska agencija BetaVanredna situacija zbog snega i leda proglašena je u 11 opština u Srbiji, a nadležni su angažovani na raščišćavanju puteva i pružanju pomoći stanovništvu, rečeno je u Sektoru za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Opštine Crna Trava i ...и још »

"Situacija na jugu Srbije je veoma, veoma teška" - B92

B92"Situacija na jugu Srbije je veoma, veoma teška"B92Na jugu Srbije je situacija veoma, veoma teška, rekao je za Prvu TV Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije. Izvor: B92, Beta ponedeljak, 9.01.2017. | 14:28 -> 14:52. “Vanredna situacija je proglašena na teritoriji 11 opština, ...и још »

(UŽIVO) SRBIJA OKOVANA SIBIRSKOM ZIMOM: Vanredna situacija u 9 opština, KRITIČNO na jugu - Kurir - Dnevne novine;

(UŽIVO) SRBIJA OKOVANA SIBIRSKOM ZIMOM: Vanredna situacija u 9 opština, KRITIČNO na jugu - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novine(UŽIVO) SRBIJA OKOVANA SIBIRSKOM ZIMOM: Vanredna situacija u 9 opština, KRITIČNO na juguKurir - Dnevne novineVanredna situacija proglašena je na teritoriji u 9 opština, a najteže je u opštinama koje se nalaze na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije. 15.10 - U Sjenici 30 sela zavejano. Na području Sjenice i dalje je u blokadi oko 30 sela, izjavio je danas ...и још »

LEDENI BILANS Evakuisano 120 građana i 70 vozila, situacija danas bolja - Blic;

LEDENI BILANS Evakuisano 120 građana i 70 vozila, situacija danas bolja - Blic

BlicLEDENI BILANS Evakuisano 120 građana i 70 vozila, situacija danas boljaBlicSituacija je danas bolja u brdsko-planinsim predelima u ugroženim okruzima, glavne saobraćajnice su apsolutno prohodne, dok se radi na raščišćavanju puteva trećeg i četvrtog prioriteta do mesta koja su bila odsečena, izjavio je zamenik načelnika ...и још »