Најважније вести

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija iz autoservisa kod

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija iz autoservisa kod "Ju biznis centra" podigla sve NA NOGE (VIDEO) - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija iz autoservisa kod "Ju biznis centra" podigla sve NA NOGE (VIDEO)Blic (сатира) (саопштења)Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu. - Znači, iz kreveta me je diglo, poskočio sam - podelili su sa nama stanari okolnih zgrada koji su već ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod "Ju biznis", policija i vatrogasci na nogama ... - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore kod "Ju biznis", policija i vatrogasci na nogama ...Blic (сатира) (саопштења)Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu. Posted by Moja doza Beograda. 1 View. Share. Play. 0:00. Unmute. HD. Captions. More Settings. Additional ...и још »

MUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom Beogradu - Radio Slobodna Evropa;

MUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom Beogradu - Radio Slobodna Evropa

Radio Slobodna EvropaMUP: Nema povređenih u eksploziji na Novom BeograduRadio Slobodna EvropaU eksploziji koja se u subotu oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina, nije bilo povređenih, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U saoptenju se dodaje da je uviđaj u toku i da će uzroci eksplozije biti ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u panici - Pink.rs (саопштења) (блог);

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u panici - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, građani u paniciPink.rs (саопштења) (блог)U Bulevaru Mihajla Pupina broj 8-g, NN lice je aktiviralo i bacilo eksplozivnu napravu u objekat auto centra "Oportunitet", pri čemu je pričinjena veća materijalna šteta. Izvor: Blic/Tanjug, Foto: Pixabay.com; za 8 sati; za 9 sati. Snažan zvuk nalik ...и још »

Snažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđuju - Vesti;

Snažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđuju - Vesti

VestiSnažna eksplozija na Novom Beogradu, uzroci se utvrđujuVestiSnažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. twitter.com/sk0ja. Novi Beograd: Mesto eksplozije. U eksploziji koja se dogodila oko 22.45 dogodila u subotu uveče na ...и још »

Снажна експлозија на Новом Београду, чула се у целом граду - Sputnik Србија

Снажна експлозија на Новом Београду, чула се у целом градуSputnik СрбијаСнажна детонација одјекнула је Новим Београдом око 22.40, а извор експлозије је био у близини зграде познате као „Црвенкапа“ у Булевару Михајла Пупина. Како кажу станари оближњих зграда, од силине детонације су се затресли прозори, ...и још »

DRAMA Eksplozija na Novom Beogradu! (VIDEO+FOTO) - Alo! (саопштења);

DRAMA Eksplozija na Novom Beogradu! (VIDEO+FOTO) - Alo! (саопштења)

Alo! (саопштења)DRAMA Eksplozija na Novom Beogradu! (VIDEO+FOTO)Alo! (саопштења)U eksploziji koja se večeras oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina nije bilo povređenih, saopštio je večeras MUP. Mesto eksplozije, Foto: Rajko Ristić. Kako su preneli stanari u širem krugu Novog Beograda, čuo se jedan jak ...и још »

MUP: U eksploziji na Novom Beogradu nije bilo povredjenih - Novinska agencija Beta

MUP: U eksploziji na Novom Beogradu nije bilo povredjenihNovinska agencija BetaU eksploziji koja se večeras oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina nije bilo povredjenih, saopštio je večeras MUP. Dodaje se da je uvidjaj u toku i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrdjeni. Kako su preneli mediji snažan ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad "Ju biznis" vije se i DIM - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore, iznad "Ju biznis" vije se i DIMBlic (сатира) (саопштења)Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu. Ovako nije treslo jos od kad su se razracunavali sa Čumetom #detonacija #NoviBeograd zna li neko šta se ...и још »

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO - B92;

Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEO - B92

B92Snažna eksplozija na NBG, čula se u celom gradu VIDEOB92Beograd -- Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, a izvor eksplozije je bio u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. Izvor: B92 subota, 27.05.2017. | 22:45 -> 23:22 ...и још »

Експлозија на Новом Београду - Радио Телевизија Србије;

Експлозија на Новом Београду - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеЕксплозија на Новом БеоградуРадио Телевизија СрбијеНема повређених у експлозији која се догодила на Новом Београду у Булевару Михајла Пупина, саопштио је МУП. Увиђај је у току, а узроци експлозије биће накнадно утврђени. Снажан звук налик детонацији одјекнуо је Новим Београдом, око ...и још »

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozore - Blic (сатира) (саопштења)

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Detonacija zatresla prozoreBlic (сатира) (саопштења)Snažan zvuk nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. Kako kažu stanari obližnjih zgrada za B92.net, od siline detonacije su se zatresli prozori. Zasad nema informacija ...и још »

Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu - Данас;

Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu - Данас

ДанасEksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom BeograduДанасSnažna eksplozija odjeknula je nešto pre 23 sata, u blizini Ju biznis centra u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, javlja N1. 1. Piše: Danas Online. 27. maj 2017. 23:36. Eksplozivna naprava bačena na auto centar na Novom Beogradu. Foto: N1.и још »