This RSS feed URL is deprecated

SPREMA LI SE NOVA KATASTROFA? Uragan Irma grabi prema Karibima (FOTO/VIDEO) - Вечерње Новости

Uragan Irma danas je nad istočnim delom Atlantskog okeana ojačao na kategoriju 3 i ide ka Karibima, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane, prenosi Rojters. Navodi se da se uragan nalazi na oko 1.160 kilometara zapadno od grupe ostrva Kabo ...и још »

HARVI JE SAMO POČETAK Ukrštaju se Lidija i Irma, sve može da NESTANE U POTOPU - Blic (саопштења)

Teksas se i dalje bori sa poplavama katastrofalnih razmera, a ova opasnot već se bliži. Tropska oluja "Lidija" i uragan "Irma" mogli bi da izazovu još strašnije razaranje od uragana "Harvi". Foto: NASA NOAA SUOMI NPP / EPA;. "Lidija" bi mogla da ...и још »

KATASTROFA U NAJAVI: Americi preti NOVI URAGAN - Pink.rs (саопштења) (блог)

Dok u SAD tek počinju da se sabiraju i procenjuju štete koje je izazvao uragan Harvi i obilne kiše kakve ranije gotovo da i nisu zabeležene, američkom kopnu sada preti nova vremenska nepogoda, uragan Irma. Izvor: Tanjug, Foto: Tanjug; pre 7 meseci; pre ...и још »

Teksas se još nije oporavio od Harvija, a već se bliži nova opasnost: Stiže razoran URAGAN IRMA - Blic (саопштења)

Dok u SAD tek počinju da se sabiraju i procenjuju šštete koje je izazvao uragan Harvi i obilne kišše kakve ranije gotovo da i nisu zabeležžene, američkom kopnu sada preti nova vremenska nepogoda - uragan Irma. Irma je deveta oluja koja je u sezoni 2017 ...и још »

Posle uragana "Harvi" Americi preti nova opasnost - Vesti

I dok se sumiraju posledice razornog uragana "Harvi" koji je opustošio delove Teksasa, obali SAD preti nova vremenska nepogoda - uragan "Irma". EPA/LT. ZACHARY WEST. Jedna nepogoda se još nije stišala, a već stiže nova pretnja. "Irma" je deveta oluja ...и још »

Potop biblijskih razmera DANAS čeka Ameriku: Ukrštaju se uragan LIDIJA i oluja IRMA, zbog vode sve može da ... - Press online

Stručnjaci upozoravaju da, posle uragana razarajućeg intenziteta kao što je Harvi i porasta nivoa mora, zagrevanja okeana i viših temperatura vazduha, dolaze još "veće i jače" oluje. Potop biblijskih razmera DANAS čeka Ameriku: Ukrštaju se uragan ...и још »