This RSS feed URL is deprecated

Karić spreman da kupi PKB - Вечерње Новости

Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić saopštio je da je spreman da učestvuje na tenderu za kupovinu Poljoprivrednog kombinata Beograd, jer kako kaže, uveren je da je sadašnja vlada uspela da ukloni nekadašnju "privatizacionu džunglu ...и још »

NEPRIJATAN RAZGOVOR SA VUČIĆEM Posle sastanka sa predsednikom Karić kukao prijateljima - Blic (саопштења)

Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić naljutio se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer mu nije dao zeleno svetlo da mimo tendera i po četiri i po puta nižoj ceni od realne kupi Poljoprivrednu korporaciju Beograd, čuveni PKB ...и још »

KAKO JE PROPAO KARIĆEV PLAN Hteo da kupi PKB za četiri i po puta manju cenu, uz OVO BIZARNO ... - Blic (саопштења)

Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić pokušao je da mimo tendera i po ceni koju je sam odredio kupi Poljoprivrednu korporaciju Beograd, čuveni PKB, saznaje „Blic“. Bogoljub Karić. Foto: G. Srdanov / RAS Srbija Bogoljub Karić. Karić je ...и још »

"Spreman sam, bolje dati eliti i porodici Karić" - B92

Beograd -- Trka za kupovinu PKB-a ponovo je aktuelna, a među zainteresovanima je i srpski biznismen Bogoljub Karić. Izvor: B92 četvrtak, 31.08.2017. | 18:03 -> 19:23. Podeli. Foto: Tanjug/Dimitrije Gol. Praksa je da se ne izlazi sa podacima o ...и још »

Karić se naljutio na Vučića, hoće PKB za male pare - B92

Karić je, kako se navodi, mimo tendera naumio da preuzme jedan od najvećih i najstarijih poljoprivrednih kombinata u Srbiji za cenu koja je četiri i po puta niža od njegove realne vrednosti, odnosno za oko 30 miliona evra. Karić se nedavno požalio ...и још »

BIZNISMEN NEOČEKIVANO PROMENIO MIŠLJENJE Karić i Dinkić su bili ljuti neprijatelji, a sad bi da budu KUMOVI - Blic (саопштења)

Muzika je uspela nezamislivo - pomirila je arhineprijatelje, biznismena Bogoljuba Karića i bivšeg ministra Mlađana Dinkića! Njih dvojica su zakopali ratne sekire, a lider Pokreta Snaga Srbije sve zasluge pripisuje muzici. Bogoljub Karić. Foto: Vesna ...и још »

Блиц: Карић љут на Вучића, није му дао зелено светло да мимо тендера преузме „ПКБ“ по четири и по пута ... - Нова српска политичка мисао

Бизнисмен и лидер Покрета снага Србије Богољуб Карић наљутио се на председника Србије Александра Вучића јер му није дао зелено светло да мимо тендера и по четири и по пута нижој цени од реалне купи Пољопривредну корпорацију Београд, чувени ПКБ ...и још »

Karić: Spreman sam da učestvujem na tenderu za PKB - N1 Info (саопштења) (блог)

Kao čovek koji je dobio najviša međunarodna priznanja u oblasti biznisa i ekonomije, nikada nisam učestvovao u pljačkaškoj otimačini zvanoj privatizacija Srbije u kojoj je milion ljudi ostalo bez posla, saopštio je predsednik BK grupe Bogoljub Karić i ...и још »

Karić: Nisam ljut na Vučića, drugi su krivi - B92

Srbija nije pijaca da bi se krčmila po kabinetima i u tri kafane i dva stana, poručuje biznismen i lider Pokreta snaga Bogoljub Karić. "Nikad ništa van tendera". Izvor: B92 sreda, 30.08.2017. | 16:41. Podeli. Foto: Tanjug, arhiva. Karić je, naime ...и још »