Најважније вести

STRAŠNO Bivša NFL zvezda se obesila u zatvoru /VIDEO/ - Blic (сатира) (саопштења);

STRAŠNO Bivša NFL zvezda se obesila u zatvoru /VIDEO/ - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)STRAŠNO Bivša NFL zvezda se obesila u zatvoru /VIDEO/Blic (сатира) (саопштења)Bivši igrač Nju Ingland Petriotsa i zvezda američkog fudbala pronađen je obešen u zatvoru gde je služio doživotnu kaznu. Šta ga je nateralo na to, pogledajte u novoj epizodi emisije "Sport na Blic". (B. O.) ...и још »

POZNATI FUDBALER UBIJEN? Njegovi prijatelji SUMNJAJU da se sam obesio! - Pink.rs (саопштења) (блог);

POZNATI FUDBALER UBIJEN? Njegovi prijatelji SUMNJAJU da se sam obesio! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)POZNATI FUDBALER UBIJEN? Njegovi prijatelji SUMNJAJU da se sam obesio!Pink.rs (саопштења) (блог)Bivša američka fudbalska zvezda Aron Hernandez (27), koji je služio doživotnu kaznu i koji je pre samo dva dana oslobođen optužbi za dvostruko ubistvo, izvršio je juče ujutru samoubistvo vešanjem u svojoj zatvorskoj ćeliji, saopštili su zvaničnici ...и још »

ŠOK U SAD Zvezda američkog fudbala se OBESILA u zatvoru - Blic (сатира) (саопштења);

ŠOK U SAD Zvezda američkog fudbala se OBESILA u zatvoru - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)ŠOK U SAD Zvezda američkog fudbala se OBESILA u zatvoruBlic (сатира) (саопштења)Aron Hernandez (27), bivši igrač Nju Ingland Patriotsa i zvezda američkog fudbala, koji je bio osuđen za ubistvo, pronađen je obešen u sredu ujutro u Masačusetsu gde je služio doživotnu kaznu zatvora, saopštili su zvaničnici. Aron Hernandez.и још »

Bivši NFL igrač pronađen mrtav - Sportske.net

Bivši NFL igrač pronađen mrtavSportske.netNekadašnja zvezda američkog fudbala (NFL) Aron Ernandes obesio se danas u zatvorskoj ćeliji u Masačusetsu, saopštili su zatvorski zvaničnici. Bivši NFL igrač pronađen mrtav. Foto: Beta/AP Photo/CJ Gunther, Pool ...и још »

AMERIKA U ŠOKU Bivši NFL as se obesio u zatvoru nakon što je OSLOBOĐEN optužbi za dvostruko ubistvo! /VIDEO/ - Blic (сатира) (саопштења);

AMERIKA U ŠOKU Bivši NFL as se obesio u zatvoru nakon što je OSLOBOĐEN optužbi za dvostruko ubistvo! /VIDEO/ - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)AMERIKA U ŠOKU Bivši NFL as se obesio u zatvoru nakon što je OSLOBOĐEN optužbi za dvostruko ubistvo! /VIDEO/Blic (сатира) (саопштења)Nekadašnja zvezda američkog fudbala (NFL) Aron Hernandez obesio se u zatvorskoj ćeliji u Masačusetsu, i to samo pet dana nakon što je oslobođen optužbi za dvostruko ubistvo. Aron Hernandez. Foto: Tanjug/AP Aron Hernandez. Hernandez (27) je ...и још »

Presudio si u zatvorskoj ćeliji - Mozzart Sport;

Presudio si u zatvorskoj ćeliji - Mozzart Sport

Mozzart SportPresudio si u zatvorskoj ćelijiMozzart SportBivša NFL zvezda Aron Ernandez prekratio je sebi život pošto je jutros nađen obešen u njegovoj zatvorskoj ćeliji. Nekadašnji igrač Nju Ingland Petriotsa nije ostavio nikakvu poruku koja bi razjasnila ovu tragediju, a službenici zatvora tvrde da nije ...и још »

Bivša NFL zvezda se ubila u zatvoru - B92;

Bivša NFL zvezda se ubila u zatvoru - B92

B92Bivša NFL zvezda se ubila u zatvoruB92Bivša zvezda NFL tima Nju Inglend pejtriots i osuđenik na doživotnu robiju Aron Ernandes ubio se vešanjem u zatvoru u Masačusetsu, javljaju američki mediji. Izvor: B92 sreda, 19.04.2017. | 13:04 ...и још »