Најважније вести

Subotičanin preminuo posle pada kod Ostroga - Вечерње Новости;

Subotičanin preminuo posle pada kod Ostroga - Вечерње Новости

Вечерње НовостиSubotičanin preminuo posle pada kod OstrogaВечерње НовостиU nesreći u Crnoj Gori pod nerazjašnjenim okolnostima stradao Nedeljko Tintor. Subotičanina izvukli pripadnici Gorske službe spasavanja iz Nikšića, ali je podlegao u podgoričkom Kliničkom centru ...и још »

SMRT KOD OSTROGA! Srbin pao sa litice! - Pink.rs (саопштења) (блог);

SMRT KOD OSTROGA! Srbin pao sa litice! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)SMRT KOD OSTROGA! Srbin pao sa litice!Pink.rs (саопштења) (блог)Nedeljko Tintor (1953) iz Subotice preminuo je na Intenzivnoj nezi Kliničkog centra Crne Gore, od posledica pada sa litice, javljaju crnogorski mediji. Gorska služba spašavanja (GSS) saopštila je da su rano jutros, u reonu Donjeg Manastira Ostrog ...и још »

TRAGEDIJA NA OSTROGU Subotičanin pao s litice i POGINUO - Blic (саопштења);

TRAGEDIJA NA OSTROGU Subotičanin pao s litice i POGINUO - Blic (саопштења)

Blic (саопштења)TRAGEDIJA NA OSTROGU Subotičanin pao s litice i POGINUOBlic (саопштења)Nedeljko Tintor preminuo je danas na Intenzivnoj nezi Kliničkog centra Crne Gore, od posledica pada sa litice, saznaje Portal RTCG. Gorska služba spašavanja (GSS) saopštila je da su rano jutros, u reonu Donjeg Manastira Ostrog, izvukli Nedeljka Tintora ...и још »

Subotičanin poginuo u Crnoj Gori, pao sa litice - B92

Subotičanin poginuo u Crnoj Gori, pao sa liticeB92Podgorica -- Muškarac N. T. iz Subotice preminuo je na Intenzivnoj nezi Kliničkog centra Crne Gore nakon pada sa litice, preneo je portal RTCG. Izvor: Tanjug petak, 30.06.2017. | 12:17. Tweet · Podeli. Gorska služba spasavanja (GSS) saopštila je da su ...и још »

Preminuo nakon pada s litice - RTCG;

Preminuo nakon pada s litice - RTCG

RTCGPreminuo nakon pada s liticeRTCGNedeljko Tintor preminuo je danas na Intenzivnoj njezi Kliničkog centra Crne Gore, od posljedica pada sa litice, potvrđeno je Portalu RTCG u KCCG-u. Facebook Share. 235735. Poziv upućen putem broja 112: S akcija spašavanja (Foto: GSS). Gorska služba ...и још »

Državljanina Hrvatske spasili kod Ostroga - RTCG;

Državljanina Hrvatske spasili kod Ostroga - RTCG

RTCGDržavljanina Hrvatske spasili kod OstrogaRTCGPripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) spasili su rano jutros, u reonu Donjeg Manastira Ostrog, hrvatskog državljanina Nedeljka Tintora. Facebook Share. 235735. Poziv upućen putem broja 112: S akcija spašavanja (Foto: GSS). Pripadnici GSS su u ...и још »

Drama kod Ostroga: Nakon pada sa litice preminuo u KC - CDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог);

Drama kod Ostroga: Nakon pada sa litice preminuo u KC - CDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог)

CDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог)Drama kod Ostroga: Nakon pada sa litice preminuo u KCCDM news (саопштења) (бесплатна регистрација) (блог)Nedeljko Tintor, kojeg je tokom noći Gorska služba spašavanja spasila u reonu donjeg manastira Ostrog, preminuo je jutros u Kliničkom centru, saopštila je CdM-u portparol Gorica Soković. “Pacijent je preminuo jutros u UC usljed pada sa visine”, kazala ...и још »

Kod Donjeg manastira Ostrog spašen državljanin Hrvatske - Vijesti;

Kod Donjeg manastira Ostrog spašen državljanin Hrvatske - Vijesti

VijestiKod Donjeg manastira Ostrog spašen državljanin HrvatskeVijestiPripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore spasili su u reonu Donjeg manastira Ostrog Nedeljka Tintor (64) iz Hrvatske. Tintor je nakon ukazane pomoći i izvlačenja predat ekipi hitne pomoći. Poziv za pomoć upućen je putem OKC 112 Direktorata za ...и још »