Најважније вести

Tek su se

Tek su se "smuvali" i već svadba: Teodosić zaprosio srpsku glumicu? - B92

B92Tek su se "smuvali" i već svadba: Teodosić zaprosio srpsku glumicu?B92Poznati srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin navodno su rešili da romansu krunišu brakom, pišu beogradski mediji. Tračevi | Bulevar | subota, 29.04.2017. | 15:30. Komentari 4 ...и још »

Јелисавета и Тео спремају вјенчање? - Глас Српске;

Јелисавета и Тео спремају вјенчање? - Глас Српске

Глас СрпскеЈелисавета и Тео спремају вјенчање?Глас СрпскеГлумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић изгледа да су ријешили да своју кратку романсу крунишу браком. Атрактивна глумица похвалила се другарицама да ће она и српски кошаркаш за неколико мјесеци стати на луди ...и још »

Jelisaveta i Teo spremaju vjenčanje? - Глас Српске;

Jelisaveta i Teo spremaju vjenčanje? - Глас Српске

Глас СрпскеJelisaveta i Teo spremaju vjenčanje?Глас СрпскеGlumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić izgleda da su riješili da svoju kratku romansu krunišu brakom. Atraktivna glumica pohvalila se drugaricama da će ona i srpski košarkaš za nekoliko mjeseci stati na ludi kamen, a izvor blizak paru ...и још »

Jelisaveta Orašanin se udaje za Miloša Teodosića - Tracara;

Jelisaveta Orašanin se udaje za Miloša Teodosića - Tracara

TracaraJelisaveta Orašanin se udaje za Miloša TeodosićaTracaraGlumica Jelisaveta Orašanin nakon raskida sa Vukom Kostićem započela je romansu sa košarkašem Milošem Teodosićem. Iako se pisalo da je daljina učinila da njihova veza brzo bude okončana, domaći mediji preneli su da je ljubav glumice i sportiste jača ...и још »

VUK KOSTIĆ ĆE POLUDETI: Jelisaveta se udaje za Teodosića, evo i kada! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог);

VUK KOSTIĆ ĆE POLUDETI: Jelisaveta se udaje za Teodosića, evo i kada! (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)VUK KOSTIĆ ĆE POLUDETI: Jelisaveta se udaje za Teodosića, evo i kada! (FOTO)Pink.rs (саопштења) (блог)Nakon raskida i drugih turbulencija koje su obeležile njihovu emotivnu vezu, glumica Jelisaveta Orašanin i srpski košarkaš Miloš Teodosić su, po svemu sudeći, rešili da sklope brak. Autor: Beta/Printscreen Youtube. Prema navodima izvora, Jelisaveta je ...и још »

Svadba: Jelisaveta Orašanin i Miloš .. - Svet Plus;

Svadba: Jelisaveta Orašanin i Miloš .. - Svet Plus

Svet PlusSvadba: Jelisaveta Orašanin i Miloš ..Svet PlusJelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić zbog svoje veze u poslednje vreme su u centru pažnje, a kako se čini, oni će svoju vezu krunisati brakom. 14:28 28. APR 2017. 0 Komentara; Povezane vesti. Svadba: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić rešili da se ...и још »

ROMANSU KRUNIŠU BRAKOM: Miloš Teodosić zaprosio Jelisavetu Orašanin? - Вечерње Новости;

ROMANSU KRUNIŠU BRAKOM: Miloš Teodosić zaprosio Jelisavetu Orašanin? - Вечерње Новости

Вечерње НовостиROMANSU KRUNIŠU BRAKOM: Miloš Teodosić zaprosio Jelisavetu Orašanin?Вечерње НовостиPoznati srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica navodno su rešili da romansu krunišu brakom, pišu beogradski mediji. Glumica se pohvalila navodno drugaricama da će ona i naš reprezentativac za nekoliko meseci stati na "ludi kamen", a izvor blizak paru ...и још »

Sve bivše ljubavi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin - Noizz.rs (сатира) (саопштења);

Sve bivše ljubavi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin - Noizz.rs (сатира) (саопштења)

Noizz.rs (сатира) (саопштења)Sve bivše ljubavi Miloša Teodosića i Jelisavete OrašaninNoizz.rs (сатира) (саопштења)Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin uskoro bi trebalo da se venčaju, a tokom prošlosti oboje su bili u vezama o kojima su brujali srpski mediji. NOIZZ je ekskluzivno preneo informaciju o svadbi Miloša i Jelisavete koji su nekoliko ...и још »

SVADBA POSLE KRATKE ROMANSE Jelisaveta Orašanin se udaje za Miloša Teodosića! - Blic (сатира) (саопштења);

SVADBA POSLE KRATKE ROMANSE Jelisaveta Orašanin se udaje za Miloša Teodosića! - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)SVADBA POSLE KRATKE ROMANSE Jelisaveta Orašanin se udaje za Miloša Teodosića!Blic (сатира) (саопштења)Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić izgleda da su rešili da svoju kratku romansu krunišu brakom. Jelisaveta Orašanin. Foto: Marko Đoković / RAS Srbija Jelisaveta Orašanin. Naša atraktivna glumica pohvalila se drugaricama da će ona i srpski košarkaš za ...и још »