This RSS feed URL is deprecated

Тачи: Референдум о коначном споразуму са Србијом - Политика

Приштина - Косовски председник Хашим Тачи је у интервјуу за „Радио Косово” изнео тврдњу да ће „грађани добити прилику да се о коначном споразуму између Косова и Србије изјасне кроз референдум”. „Овај споразум морао би да буде у директној вољи грађана ...и још »

S verom u „novu fazu“ - Deutsche Welle

U situaciji kada je dijalog Srbije i Kosova u blokadi, neformalni sastanci postali su način da se proces normalizacije odnosa dveju strana održi u životu – s nadom u „novu fazu“ i dijaloga i odnosa. default. Srbija i Kosovo, pod pokroviteljstvom ...и још »

Tači najavio referendum o konačnom sporazumu sa Beogradom - Вечерње Новости

Predsednik privremenih institucija na KiM Hašim Tači večeras je u intervjuu za "Radio Kosovo" izneo tvrdnju da će "građani dobiti priliku da se o konačnom sporazumu između Kosova i Srbije izjasne kroz referendum". "Ovaj sporazum morao bi da bude u ...и још »

Tači: O sporazumu sa Srbijom odlučivaće se na referendumu - B92

Građani će dobiti priliku da se o konačnom sporazumu između Kosova i Srbije izjasne kroz referendum, poručio je kosovski predsednik, Hašim Tači. Izvor: Beta, Kossev četvrtak, 31.08.2017. | 21:37. Podeli. Foto: Gettyimages. On je u intervujuu za RTK ...и још »

Tači: Konačan sporazum Kosova i Srbije ide na referendum - Blic (саопштења)

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da dijalog sa Srbijom ulazi u novu fazu i da će o konačnom sporazumu, kada bude dogovoren, biti organizovano referendumsko izjašnjavanje. Hašim Tači. On je tokom boravka u Briselu izjavio Radio Kosovu da ...и још »

Јалов план Тачија: На Косову се не питају Албанци него Американци - Sputnik Србија

Прича о референдуму косовских Албанаца о споразуму са Србијом је празна прича, као и прича о коначном договору Србије и Косова. Када се Тачијеве речи преведу на нормалан политички језик, то значи да Албанци неће пристати ни на шта што не значи признање ...и још »

U oktobru integracija sudija u kosovski pravosudni sistem - N1 Info (саопштења) (блог)

Predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vučić i Hašim Tači na sastanku u Briselu postigli su dogovor o primeni Sporazuma o pravosuđu, što podrazumeva integraciju sudija i tužilaca u kosovski pravosudni sistem, saopštila je visoka predstavnica Evropske ...и још »

Koha: Tači skuplja tim za novu fazu dijaloga - B92

Priština -- Hašim Tači najavio formiranje sveobuhvatnog kosovskog tima za novu fazu dijaloga sa Beogradom, prenosi RTK2 pisanje Koha ditore. Izvor: Tanjug sreda, 30.08.2017. | 11:21 -> 16:50. Podeli. Screenshot. Politički savetnik kosovskog predsednika ...и још »

Tači: Hitno formirati Vladu - Данас

Dijalog Beograda i Prištine mora da se nastavi na institucionalni način i zato je hitno potrebno konstituisati skupštinu i formirati vladu, ocenio je predsednik Kosova Hašim Tači u uvodniku za današnje izdanje prištinskog dnevnika Koha. Štampanje ...и још »

Tači: Novom fazom do tačke na vekovno neprijateljstvo - B92

Brisel -- Hašim Tači izjavio da nova faza dijaloga Beograda i Prištine treba da dovede do "finalnog dogovora" koji bi stavio tačku na vekovno neprijateljstvo. Izvor: Tanjug četvrtak, 31.08.2017. | 13:07 -> 13:42. Podeli. Getty images. Tači je posle ...и још »