This RSS feed URL is deprecated

Branko Stojaković: Terzić zahteva da na čelo FSS dođe čovek koji će raditi u njegovom interesu - Вечерње Новости

Gotovo je tužno da neko ko ima višedecenijsko iskustvo u fudbalu padne tako nisko i da napada i vređa najsvetliju tačku u našem fudbalu - Mažića i njegov tim. Branko Stojaković Foto: N. Paraušić. JOŠ SRODNIH VESTI. Kokeza: Najbolja godina u poslednje ...и још »

Terzić na hitnoj konferenciji: Krećemo u akciju da smenimo Kokezu, on je Zvezdin neprijatelj broj jedan! - Вечерње Новости

Slaviša se ponaša kao šerif u maloj firmi, radi sve po svom idejnom vođi Karadžiću. Narod mu se smeje, počeo je da preteruje - kaže Terzić. Zvezdan Terzić Foto: M. Vukadinović. JOŠ SRODNIH VESTI. POVRATAK NA "MARAKANU": Hajdin drugo pojačanje crveno ...и још »

Kokeza, za "Novosti", o optužbama Zvezdana Terzića, pretnjama porodici: Zanima me samo Srbija - Вечерње Новости

Neka me svakog dana napadaju, moja jedina i iskrena želja je da pobedimo Vels 11. juna – kaže predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Slaviša Kokeza foto: M. Vukadinović. JOŠ SRODNIH VESTI. Stojković: Biću još bolji na Mundijalu; Milojević: Igrači su ...и још »

Zvezda je srušila Toleta, može li i Kokezu? - B92

Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić označio je Slavišu Kokezu kao neprijatelja kluba "broj 1", ali ne kaže na koji će način Zvezda delovati protiv njega. Miloš Ljubisavljević nedelja, 28.05.2017. | 13:00 Srbija. Podeli. Foto: StarSport. Ni kupa ni ...и још »

I Fudbalski savez Vojvodine pružio podršku Kokezi: Zvezda treba da sredi stanje u svojoj kući - Blic (сатира) (саопштења)

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza dobio je podršku i regiona Vojvodine (FSV), a posle najave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da kreće u njegovu smenu. Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija ...и још »

Terzić: Hvala Vučiću, a Kokezi želimo sve najbolje, samo neka je dalje od Zvezde - Blic (сатира) (саопштења)

Direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, analizirao je sezonu koja je upravo okončana i aktuelni trenutak crveno-belih, a osvrnuo se pritom i na prelazni rok, kao i na odnose sa Fudbalskim savezom. Zvezdan Terzić. Foto: M. Metlaš / RAS ...и још »

Terzić: Kokeza je neprijatelj broj jedan! - Mozzart Sport

U crvenom uglu Zvezdan Terzić, u plavom Slaviša Kokeza. Gard je spušten, prvi čovek Crvene zvezde i predsednik Fudbalskog saveza Srbije ušli su u otvoreni rat. Generalni direktor najotrofejnijeg srpskog kluba i ne krije da je upravo Kokezu ...и још »

INTERVJU Slaviša Kokeza za Blicsport: Neka me i dalje napadaju, samo da pobedimo Vels - Blic (сатира) (саопштења)

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza istakao je za Blicsport da se ne boji napada, već da mu je najvažnije da "orlovi" pobede Vels i naprave ogroman korak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. Slaviša Kokeza. Foto: M. Metlaš / RAS ...и још »

Zvezdan Terzić: Nema sposobnih da vode Zvezdu, potpisujem dug od 25.000.000 evra! - Mozzart Sport

„Pozivam kontrolore da dođu i provere da li je ovde nestao dinar od kada sam u klubu. Radimo u nemogućim uslovima, a čeka nas restart kompletnog sistema". Veličina slova A A A. Izgubili smo titulu, ali mogu da budem zadovoljan svime što sam uradio za ...и још »

FS Beograda: Terzić zloupotrebljava ime Zvezde, pretnje ne priliče direktoru evropskog i svetskog šampiona - Blic (сатира) (саопштења)

Fudbalski savez Beograda saopštio je da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić brutalno urušava ugled tog Saveza, da zloupotrebljava ime Crvene zvezde i da izbegava odgovornost za rezultate svog kluba. Zvezdan Terzić. Foto: Marko Metlas / RAS ...и још »