Најважније вести

TRAGEDIJA U ČAČKU Izgoreo na dan kada je preživeo sudar - Вечерње Новости;

TRAGEDIJA U ČAČKU Izgoreo na dan kada je preživeo sudar - Вечерње Новости

Вечерње НовостиTRAGEDIJA U ČAČKU Izgoreo na dan kada je preživeo sudarВечерње НовостиU požaru koji je zahvatio kuću u čačanskom naselju Ljubić, nastradao Dejan Topalović Žućo (34). Vratio se sa žurke na kojoj je sa drugom proslavljao "drugi rođendan". Sumnja se da je vatra krenula od neugašene cigarete ...и још »

Чачак: Jедна особа изгорела у пожару - Танјуг;

Чачак: Jедна особа изгорела у пожару - Танјуг

ТанјугЧачак: Jедна особа изгорела у пожаруТанјугУ пожару коjи се догодио jутрос у Цигларскоj улици у чачанском насељу Љубић, jедан мушкарасц jе изгорео, jавља Глас западне Србиjе. 31 март 2017 13:03. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail. ЧAЧAK - У пожару коjи се догодио ...и још »

Čačak: Jedna osoba izgorela u požaru - Танјуг;

Čačak: Jedna osoba izgorela u požaru - Танјуг

ТанјугČačak: Jedna osoba izgorela u požaruТанјугU požaru koji se dogodio jutros u Ciglarskoj ulici u čačanskom naselju Ljubić, jedan muškarasc je izgoreo, javlja Glas zapadne Srbije. 31 Mart 2017 13:03. Share to Facebook Share to Twitter Print Send mail. ČAČAK - U požaru koji se dogodio jutros u ...и још »

TRAGEDIJA U ČAČKU Mladić izgoreo u požaru dok je spavao - Blic (сатира) (саопштења);

TRAGEDIJA U ČAČKU Mladić izgoreo u požaru dok je spavao - Blic (сатира) (саопштења)

Blic (сатира) (саопштења)TRAGEDIJA U ČAČKU Mladić izgoreo u požaru dok je spavaoBlic (сатира) (саопштења)Mladić Dejan T. (34) iz Jasenova, koji već duže vreme živi u Čačku, izgoreo je u požaru koji se jutros oko 6.10 dogodio u Ciglarskoj ulici naselju Ljubić. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je izgoreo dok je spavao u sobi u objektu koji je koristio kao ...и још »

STRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU! Izgoreo mladić - Pink.rs (саопштења) (блог);

STRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU! Izgoreo mladić - Pink.rs (саопштења) (блог)

Pink.rs (саопштења) (блог)STRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU! Izgoreo mladićPink.rs (саопштења) (блог)Jedan mladić je izgoreo u požaru koji se jutros dogodio u objektu brze hrane u naselju Ljubić u Čačku, rečeno je agenciji Beta u Sektoru za vanredne situacije. Vatrogasnoj službi prijavljen je požar oko 6.10 minuta, a vatrogasci koji su za 20 minuta ...и још »

STRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Kvarcna peć zapalila stan, mladić IZGOREO u požaru - Kurir - Dnevne novine;

STRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Kvarcna peć zapalila stan, mladić IZGOREO u požaru - Kurir - Dnevne novine

Kurir - Dnevne novineSTRAVIČNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Kvarcna peć zapalila stan, mladić IZGOREO u požaruKurir - Dnevne novineČAČAK - Jedan mladić je izgoreo u požaru koji se jutros dogodio u njegovom stanu pored objekta brze hrane u naselju Ljubić u Čačku, saznaje Kurir. Vatrogasnoj službi prijavljen je požar oko 6.10 minuta, a vatrogasci koji su za 20 minuta ugasili požar ...и још »

Младић изгорео у пожару у Чачку - Радио Телевизија Србије;

Младић изгорео у пожару у Чачку - Радио Телевизија Србије

Радио Телевизија СрбијеМладић изгорео у пожару у ЧачкуРадио Телевизија СрбијеТридесет трогодишњи мушкарац страдао је у пожару који је јутрос захватио део стамбеног објекта у Цигларској улици у чачанском насељу Љубић кеј. Ватрогасци су после интервенције и гашења пожара у објекту затекли мушкарца без знакова ...и још »

Mladić izgoreo u objektu brze hrane u Čačku - B92;

Mladić izgoreo u objektu brze hrane u Čačku - B92

B92Mladić izgoreo u objektu brze hrane u ČačkuB92Čačak -- Jedan mladić je izgoreo u požaru koji se dogodio u objektu brze hrane u naselju Ljubić u Čačku, rečeno je agenciji Beta u Sektoru za vanredne situacije. Izvor: Tanjug petak, 31.03.2017. | 09:48 ...и још »