This RSS feed URL is deprecated

Tragedija Srbina u Puli: Spasavao sina, ubili ga talasi - Вечерње Новости

Igor Živanović (40) iz Šimanovaca nastradao u nevremenu na plaži kod Pule. Uzburkano more povuklo Nikolu (12) dok je fotografisao, Igor skočio za njim. Oca izvukli kupači, ali, ipak, podlegao povredama. Igor i supruga Ana. JOŠ SRODNIH VESTI. Utopio se ...и још »

POSLE TRAGEDIJE U PULI: Strahuju za malog Nikolu, oplakuju heroja Igora, mališan gledao oca kako umire - Вечерње Новости

U Šimanovcima dvorište kuće Igora Živanovića, u kojoj je živeo sa ženom i sinom - pusto. Neizvestan transport tela. Dečak ima ogrebotinu. Stric otišao po familiju. Kuća Igora Živanovića u Šimanovcima. JOŠ SRODNIH VESTI. Utopio se mladić u Gružanskom ...и још »

Pula: Igor nastradao spasavajući sina - Vesti

Igor Živanović (40) iz Šimanovaca podlegao je povredama u bolnici u Puli koje je zadobio spasavajući 12-godišnjeg sina Nikolu koji je upao u more u Gortanovoj uvali u Puli. pixabay.com. Pokušavajući da izvuče iz mora 12-ogodišnjeg mališana, Igor udario ...и још »

OTAC HEROJ POGINUO SPASAVAJUĆI SINA Kako se dogodila stravična tragedija srpske porodice na letovanju u Puli - Blic (саопштења)

Hrabri otac Igor Živanović (40) iz Šimanovaca uskočio je u more na pulskoj plaži da spase život svog sina (12). U tome je uspeo, ali je njega talas naneo na stenu i usmrtio. Dok su lekari Hitne pomoći i spasioci reanimirali oca, dečaka je smirivao ...и још »

"OSTAO SAM BEZ SVOG HEROJA" Poginuo da bi spasao život jedincu, a sada ne smeju da mu kažu da je zauvek ... - Blic (саопштења)

Užasno se osećam. Ne mogu da pronađem reči kojima bih mogao da opišem bol i tugu zbog gubitka sina. Spasioci su pola sata reanimirali Igora na plaži. Foto: Glas Istre - A. Musemić / Promo Spasioci su pola sata reanimirali Igora na plaži. Ovako drhtavim ...и још »

JECAJI ZA OCEM HEROJEM Skočio je u podivljalo more da spase sina jedinca, a sada je za njim ostao samo MUK - Blic (саопштења)

Izuzetan prijatelj, komšija, otac i suprug. Ne možemo da se pomirimo s istinom, da pogine na ovakav način... Za oca heroja, koji je skočio u nemirno more da spase sina jedinca, prijatelji. Foto: Privatna arhiva Za oca heroja, koji je skočio u nemirno ...и још »

Igora stradao da bi spasao sina - Alo! (саопштења)

U Dečkoj ulici u naselju Šimanovci ne jenjava tuga i neverica zbog velike tragedije, koja je zadesila porodicu Živanović. Kuća nastradalog, Foto: Petar Dimitrijević. Komšije, koje su listom odbile fotografisanje za novine za užas svog komšije saznali ...и још »

Igor skočio u vodu da izvuče dete (12), pa umro! - Press online

Igor Živanović (40) iz Šimanovaca podlegao je povredama u bolnici u Puli koje je zadobio dok je spasavao 12-godišnjeg sina koji je upao u more u Gortanovoj uvali u Puli. Drama se odigrala u četvrtak u 12.20 sati. Dečak je slikao more sa stene i ...и још »