This RSS feed URL is deprecated

Kristina u belom kovčegu doneta u roditeljsku kuću - Вечерње Новости

Devojka koju je pljačkaš smrtno ranio na pumpi dopremljena u selo kod Nove Varoši. Rođaci u mukloj tišini i bolu preuzeli telo u kapeli KBC. Kristina Kaplanović, Foto: Anđela Stevanović. JOŠ SRODNIH VESTI. U četvrtak sahrana devojke stradale u pljački ...и још »

Preminula devojka kojoj su na pumpi pucali u glavu - Вечерње Новости

Kaplanovićeva imala teške povrede glave, koje su bile kobne. Kristina nameravala da upiše studije u Beogradu. Foto: Fejsbuk. JOŠ SRODNIH VESTI. Kristina u belom kovčegu doneta u roditeljsku kuću · U četvrtak sahrana devojke stradale u pljački pumpe ...и још »

Roditelji i sestre dozivali Kristinu, beli kovčeg pokopan uz jauke! - Вечерње Новости

RODBINA i prijatelji, komšije i nekoliko stotina Novovarošana u četvrtak su na seoskom groblju u Vilovima podno Zlatara na večni počinak ispratili Kristinu Kaplanović (19), koja je u ponedeljak preminula od posledica teškog ranjavanja. Nesrećnu devojku ...и још »

PUCAO JOJ U GLAVU ZBOG 10.000 DINARA Devojka ranjena tokom pljačke pumpe nije izdržala - Blic (сатира) (саопштења)

Kristina Kaplanović (19), koja je pre četiri dana ranjena tokom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu, preminula je danas u Urgentnom centru, nezvanično saznaje "Blic". Kristina Kaplanović. Foto: Privatna arhiva Kristina Kaplanović. Kristina je ranjena u ...и још »

"IMALA JE SAN DA ZAVRŠI FAKULTET" Devojka teško ranjena u glavu na benzinskoj pumpi i dalje U KRITIČNOM ... - Blic (сатира) (саопштења)

... - Kristina je jedno divno i pošteno dete, puno života. Ne mogu da verujem da joj se ovo desilo - kaže za "Blic" Milana Martinović, bivša razredna Kristine Kaplanović koju je u četvrtak uveče pri pokušaju pljačke pumpe teško ranio nepoznati napadač ...и још »

TUGA PREPLAVILA NOVU VAROŠ: Kristinini snovi ostali nedosanjani, sestre i majka je neutešno dozivaju (FOTO) - Pink.rs (саопштења) (блог)

Policiija i dalje traga za napadačem koji je Kristini pucao u glavu na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. Izvor: EPK; Foto: Printscreen Facebook; pre 7 meseci; pre 7 meseci. To čudovište ubilo je našu Kristinu, živimo za trenutak kada će biti ...и још »

Kristini je metak razneo mozak! - Alo! (саопштења)

Kristini Kaplanović (19), koju je u četvrtak uveče, oko 22.20, hicem iz pištolja teško ranio pljačkaš pumpe na autoputu Beograd-Niš u Velikom Mokrom Lugu, metak je razneo mozak, a jedan deo je čak izleteo napolje, tako da joj nije bilo spasa, rekli su ...и још »

U četvrtak sahrana devojke stradale u pljački pumpe, selo Vilovi zavijeno u crno - Вечерње Новости

Posle smrti Kristine Kaplanović, kojoj je razbojnik pucao u glavu. Sahrana nesrećne devojke u četvrtak na seoskom groblju. Za Kristininu i njenu porodicu svi imaju samo reči hvale Foto A. Rovčanin. JOŠ SRODNIH VESTI. Roditelji i sestre dozivali ...и још »

Kristina, počivaj s anđelima! - Alo! (саопштења)

Telo Kristine Kaplanović (19), koju je razbojnik smrtno ranio u četvrtak uveče na autoputu Beograd-Niš u Velikom Mokrom Lugu, dovezeno je juče u njeno rodno mesto Vilovi kod Nove Varoši, gde će biti sahranjena danas u 13 sati. Kristini metak razneo ...и још »

JUTARNJI PROGRAM TV PINK Tema jutra: Kako se ponašati u kritičnim situacijama kada smo na meti lopova? - Pink.rs (саопштења) (блог)

... - Smrt Kristine Kaplanović, radnice pumpe u Velikom Mokrom Lugu, rasplakala je Srbiju. A dok policija traga za ubicom, mi u temi jutra pitamo stručnjake kako se ponašati u kritičnim situacijama kada smo na meti lopova. - Kakva prava sada ima ...и још »