This RSS feed URL is deprecated

Kristina u belom kovčegu doneta u roditeljsku kuću - Вечерње Новости

Devojka koju je pljačkaš smrtno ranio na pumpi dopremljena u selo kod Nove Varoši. Rođaci u mukloj tišini i bolu preuzeli telo u kapeli KBC. Kristina Kaplanović, Foto: Anđela Stevanović. JOŠ SRODNIH VESTI. Roditelji i sestre dozivali Kristinu, beli ...и још »

Roditelji i sestre dozivali Kristinu, beli kovčeg pokopan uz jauke! - Вечерње Новости

Nekoliko stotina Novovarošana na seoskom groblju podno Zlatara na večni počinak ispratilo devetnaestogodišnju devojku koja je preminula od posledica teškog ranjavanja. Foto: A. Rovčanin. JOŠ SRODNIH VESTI. Ubicu sa pumpe odali svedoci i poligraf ...и још »

Preminula devojka kojoj su na pumpi pucali u glavu - Вечерње Новости

Kaplanovićeva imala teške povrede glave, koje su bile kobne. Kristina nameravala da upiše studije u Beogradu. Foto: Fejsbuk. JOŠ SRODNIH VESTI. Roditelji i sestre dozivali Kristinu, beli kovčeg pokopan uz jauke! Kristina u belom kovčegu doneta u ...и још »

NOVA VAROŠ ZAVIJENA U CRNO: Čudovište je ubilo našu Kristinu! - Kurir - Dnevne novine

Živimo za trenutak kad će monstrum koji ju je usmrtio zbog 10.000 dinara biti uhapšen, pričaju rođaci Kristine Kaplanović (20), preminule od rana zadobijenih u pljački. NOVA VAROŠ - To čudovište ubilo je našu Kristinu, živimo za trenutak kad će biti ...и још »

PUCAO JOJ U GLAVU ZBOG 10.000 DINARA Devojka ranjena tokom pljačke pumpe nije izdržala - Blic (сатира) (саопштења)

Kristina Kaplanović (19), koja je pre četiri dana ranjena tokom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu, preminula je danas u Urgentnom centru, nezvanično saznaje "Blic". Kristina Kaplanović Foto: Privatna arhiva. Kristina Kaplanović. Kristina je ranjena u ...и још »

"IMALA JE SAN DA ZAVRŠI FAKULTET" Devojka teško ranjena u glavu na benzinskoj pumpi i dalje U KRITIČNOM ... - Blic (сатира) (саопштења)

Kristina je jedno divno i pošteno dete, puno života. Ne mogu da verujem da joj se ovo desilo - kaže za "Blic" Milana Martinović, bivša razredna Kristine Kaplanović koju je u četvrtak uveče pri pokušaju pljačke pumpe teško ranio nepoznati napadač ...и још »

UBISTVO DEVOJKE (19) SA PUMPE: NIS izražava žaljenje zbog smrti Kristine Kaplanović - Kurir - Dnevne novine

Kompanija NIS će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici i nastaviće da pruža svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja. Ne propustite... TUGA DO NEBA: Preminula devojka (19) sa pumpe kojoj je ...и још »

LELEK U RODNOJ KUĆI DEVOJKE UPUCANE NA PUMPI: Kristini nije bilo spasa, metak joj RAZNEO MOZAK - Pink.rs (саопштења) (блог)

Kristinu Kaplanović (19) metak je pogodio u potiljak i izašao na drugu stranu, te joj nije bilo spasa, kažu rođaci. Sahrana mlade devojke, koju je razbojnik ubio zbog 10.000 dinara pazara, zakazana za sutra. Izvor: Alo, Foto: Printscreen Facebook; pre ...и још »

TUGA I SUZE U VILAVI Kristina, počivaj s anđelima! - Alo! (саопштења)

Telo Kristine Kaplanović (19), koju je razbojnik smrtno ranio u četvrtak uveče na autoputu Beograd-Niš u Velikom Mokrom Lugu, dovezeno je juče u njeno rodno mesto Vilovi kod Nove Varoši, gde će biti sahranjena danas u 13 sati. Kristini metak razneo ...и још »

U četvrtak sahrana devojke stradale u pljački pumpe, selo Vilovi zavijeno u crno - Вечерње Новости

Posle smrti Kristine Kaplanović, kojoj je razbojnik pucao u glavu. Sahrana nesrećne devojke u četvrtak na seoskom groblju. Za Kristininu i njenu porodicu svi imaju samo reči hvale Foto A. Rovčanin. JOŠ SRODNIH VESTI. Policija stegla obruč oko ubice sa ...и још »