This RSS feed URL is deprecated

Trogodišnjak ujeden 11 puta?! - Вечерње Новости

Valjevska policija istražuje incident u privatnom obdaništu "Veseljko". Roditelji tuže vlasnicu "Veseljka". Povrede tokom svađe zbog igračke? Sunčica Đorđević sa sinom koji još ima rane po licu. JOŠ SRODNIH VESTI. Francuzi kupuju beogradske vrtiće ...и још »

JEZIVI INCIDENT U VRTIĆU Vaspitačice OSTAVILE DECU zaključanu, trogodišnjaka stariji drugar IZUJEDAO 11 PUTA - Blic (сатира) (саопштења)

Trogodišnji V. Đ. vratio se iz valjevskog vrtića "Veseljko" sa čak 11 povreda na telu pošto ga je izujedao i izgrebao dve godine stariji dečak! Dečak je pokušavao da izađe iz spavaonice, ali je ona bila zaključana: V. Foto: P. Vujanac / RAS Srbija ...и још »

STRAVA U VRTIĆU: Dečak (5) izujedao dete (3) čak 11 puta! - Kurir - Dnevne novine

VALJEVO - Petogodišnji dečak izujedao je i ogrebao na 11 mesta trogodišnjeg V. Đ. u privatnom valjevskom vrtiću „Veseljko“. Majka povređenog dečaka Sunčica Đorđević tvrdi Kurir da su u ovom vrtiću pokušali da zataškaju slučaj i da je njeno dete, pored ...и још »

HOROR U VRTIĆU U VALJEVU: Trogodišnjeg dečaka izujedao i izgrebao drug - Pink.rs (саопштења) (блог)

U privatnom vrtiću “Veseljko” u Valjevu izujedan je trogodišnji dečak V.Đ. Roditelji tvrde da je njihovo dete izujedao petogodišnji dečak u sobi tokom popodnevnog odmora, u kojoj nije bilo vaspitača. Dečaku su valjevski lekari konstatovani ujede i ...и још »

MALIŠAN U VALJEVU ŽRTVA NEBRIGE Dečak izujedao druga (3) u vrtiću! (FOTO) - Alo! (саопштења)

Roditelji trogodišnjeg V. Đ. podneće tužbu protiv privatnog obdaništa „Veseljko“ jer je njihovog sina čak 11 puta ujeo i ogrebao petogodišnji dečak. V. Đ. izujedan u vrtiću. Sunčica sa sinom, Foto: Privatna arhiva. Roditelji trogodišnjeg V. Đ. podneće ...и још »