Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Венчали се принц Филип Карађорђевић и Даница Маринковић - Политика

Пред олтаром у Саборној цркви у Београду данас су се на вечну љубав заветовали принц Филип Карађорђевић и његова изабраница Даница Маринковић, кћерка чувеног сликара Милана Цилета Маринковића. Принчевски пар венчао је ...и још »

Roksanda izvini, ali VENČANICA JE GROZNA - Blic (саопштења)

Nema neveste koja želi ovo da čuje, ali neko mora da kaže jasno i glasno - Danice, oprosti nam, ali venčanica ti nikako nije pristajala. Čekali smo da vidimo venčanicu i razočarali se Foto: Jelena Milenković / RAS Srbija. Protekle subote su se na večnu ...и још »

Filip i Danica Karađorđević : Želja nam je da živimo u Srbiji (FOTO) - Вечерње Новости

Prinčevski par Filip i Danica Karađorđević, za “Novosti”, danas posle ceremonije venčanja u Sabornoj crkvi u Beogradu: Volimo našu zemlju, tu su ukusi i mirisi našeg doma. foto Z.Jovanović. PrevNext. foto Z.Jovanović. 07. oktobar 2017. foto Z.Jovanović ...и још »

Večernja haljina princeze Danice je još lepša od venčanice - Noizz.rs (саопштења)

Veliko kraljevsko venčanje princa Filipa Karađorđevića i Danice Marinković, koje je održano u subotu, ispratili su i domaći i inostrani mediji. Nova princeza je blistala u Sabornoj crkvi, a haljina koju je nosila prilikom večernje proslave je takođe ...и још »

God Save the Queen - Данас

Sudeći po Prvoj televiziji Beograd je u subotu bio pozornica na kojoj se odigrao „istorijski događaj“. 10Piše: Gojko Vlaović 10. oktobra 2017. 18.00. Istinomer. Naime, tog dana je u Sabornoj crkvi patrijarh Irinej venčao princa Filipa Karađorđevića i ...и још »

Венчање принца Филипа и Данице Маринковић - Радио Телевизија Србије

У Саборној цркви у Београду данас су се, у присуству бројних званица, на вечну љубав заклели принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Маринковић, ћерка српског сликара Милана Цилета Маринковића. Венчање принца Филипа и ...и још »

Zorica i Cile Marinković za "Novosti": Naša Danica prava princeza - Вечерње Новости

Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa. Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu - kaže za “Novosti” uzbuđeni tata Cile. SREĆA Cile Marinković ispraća ćerku do oltara Foto Z. Jovanović. JOŠ SRODNIH VESTI.и још »

Britanski mediji fascinirani venčanjem srpskog princa - Вечерње Новости

Filip Karađorđević i Danica Marinković, u prisustvu brojnih zvanica, zakleli su se juče na večnu ljubav u Sabornoj crkvi u Beogradu, a osim domaćih, venčanje su ispratili i strani mediji. Foto: Z.Jovanović. JOŠ SRODNIH VESTI. Delovi torti sa ...и још »

Princ Filip Karađorđević o kraljevskom venčanju: Takvu silinu emocija čovek oseti jednom u životu - Story.rs

Filip i Danica Karađorđević trenutno se nalaze u Grčkoj, a sada, par dana nakon venčanja, otkrivaju prve utiske, ali i dalje bračne planove. Princeza i princ ne kriju da su svesni da je nakon crkvene ceremonije koja je u subotu održana u Sabornoj crkvi ...и још »

Pojavila se na svadbi Filipa i Danice i oduvala stajlingom u 81. godini - Noizz.rs (саопштења)

O srpskom kraljevskom venčanju princa Filipa i Danice Marinković i dalje se priča, zvanice su pristizale iz svih krajeva sveta, a jedna od najgracioznijih na svadbi bila je dama koja je zašla u devetu deceniju. Vest o venčanju u Sabornoj crkvi u ...и још »