This RSS feed URL is deprecated

Filip i Danica Karađorđević : Želja nam je da živimo u Srbiji (FOTO) - Вечерње Новости

BEOGRAD je danas bio mesto velikog kraljevskog slavlja. Venčali su se njihova kraljevska visočanstva - princ Filip, jedan od trojice sinova prestolonaslednika Aleksandra i princeza Danica Karđorđević, ćerka našeg slavnog slikara Milana Cileta ...и још »

Zorica i Cile Marinković za "Novosti": Naša Danica prava princeza - Вечерње Новости

Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa. Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu - kaže za “Novosti” uzbuđeni tata Cile. SREĆA Cile Marinković ispraća ćerku do oltara Foto Z. Jovanović. JOŠ SRODNIH ...и још »

Венчање принца Филипа и Данице Маринковић - Радио Телевизија Србије

У Саборној цркви у Београду данас су се, у присуству бројних званица, на вечну љубав заклели принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Маринковић, ћерка српског сликара Милана Цилета Маринковића. Венчање принца Филипа и Данице Маринковић. Након ...и још »

Венчали се принц Филип Карађорђевић и Даница Маринковић - Политика

Пред олтаром у Саборној цркви у Београду данас су се на вечну љубав заветовали принц Филип Карађорђевић и његова изабраница Даница Маринковић, кћерка чувеног сликара Милана Цилета Маринковића. Принчевски пар венчао је патријарх Иринеј, уз благослов да ...и још »

Venčanje princa Filipa i Danice Marinković - Радио Телевизија Србије

U Sabornoj crkvi u Beogradu danas su se, u prisustvu brojnih zvanica, na večnu ljubav zakleli princ Filip Karađorđević i princeza Danica Marinković, ćerka srpskog slikara Milana Cileta Marinkovića. Venčanje princa Filipa i Danice Marinković. Nakon ...и још »

Venčali se Filip Karađorđević i Danica Marinković (FOTO) - Вечерње Новости

U Sabornoj crkvi u Beogradu danas su se, u prisustvu brojnih zvanica, na večnu ljubav zakleli princ Filip Karađorđević i Danica Marinković. Nakon veridbe koja je proslavljena u Londonu tokom leta, danas su izgovorili sudbonosno "Da" Filip i Danica ...и још »

God Save the Queen - Данас

Sudeći po Prvoj televiziji Beograd je u subotu bio pozornica na kojoj se odigrao „istorijski događaj“. Štampanje · Istinomer. 10Piše: Gojko Vlaović 10. oktobra 2017. 18.00. Naime, tog dana je u Sabornoj crkvi patrijarh Irinej venčao princa Filipa ...и још »

Večernja haljina princeze Danice je još lepša od venčanice - Noizz.rs (саопштења)

Veliko kraljevsko venčanje princa Filipa Karađorđevića i Danice Marinković, koje je održano u subotu, ispratili su i domaći i inostrani mediji. Nova princeza je blistala u Sabornoj crkvi, a haljina koju je nosila prilikom večernje proslave je takođe ...и још »

Pojavila se na svadbi Filipa i Danice i oduvala stajlingom u 81. godini - Noizz.rs (саопштења)

O srpskom kraljevskom venčanju princa Filipa i Danice Marinković i dalje se priča, zvanice su pristizale iz svih krajeva sveta, a jedna od najgracioznijih na svadbi bila je dama koja je zašla u devetu deceniju. Vest o venčanju u Sabornoj crkvi u ...и још »

Bajka Filipa i Danice - Vesti

Filip Karađorđević (35), jedan od trojice sinova princa Aleksandra Karađorđevića i njegova izabranica Danica Marinković (31), ćerka našeg poznatog slikara Cileta Marinkovića, izgovorili su sudbonosno "da" proteklog vikenda u Beogradu. Svečani prijem ...и још »