This RSS feed URL is deprecated

Koliko Crna Gora žulja Kremlj? - Deutsche Welle

Crna Gora će postati najmlađa članica NATO. Ta zemlja se pridružuje zapadnoj zajednici iako su njeni građani podeljeni kada je reč o pristupu Alijansi. S druge strane, otpor Moskve je uglavnom samo verbalan. Parlament Montenegros beschließt Nato ...и још »

Crna Gora zabranila ulazak 149 državljana Rusije i Ukrajine - N1 Info

Crna Gora je zabranila ulazak 149 državljana Rusije i Ukrajine zbog uloge Rusije u ukrajinskoj krizi i aneksije poluostrva Krim, potvrđeno je podgoričkim medijima u Vladi. Spisak nepoželjnih formiran je na osnovu odluke Evropskog saveta. Odlukom Vlade ...и још »

Marković: Ponašanje Rusije primitivno i destruktivno - N1 Info

Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da Rusija "čuva u tajnosti" spisak osoba iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u Rusiju a "proterivanje" poslanika Miodraga Vukovića nazvao je "destrukcijom i primitivizmom". Peskov: ne znamo ništa o tome ...и још »

TELEFONSKA ŠALA: Marković i Đukanović na meti ruskih komičara - Вечерње Новости

Predsednik vlade Duško Marković i predsednik vladajuće DPS Milo Đukanović našli su se na meti ruskih komičara Leksusa i Vovana, koji su im se u telefonskom razgovoru predstavili kao predsednik Ukrajine Petar Porošenko, odnosno premijer te zemlje ...и још »

Pobjeda: U Rusiji nepoželjni Đukanović, Marković, Brajović.. - N1 Info

Crnogorski premijer Duško Marković, predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović i predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović su samo neka od imena koja se nalaze na "crnoj listi" Kremlja kojima je zabranjen ulazak u Rusiju ...и још »

Vlada Crne Gore na ruskoj "crnoj listi"? - Вечерње Новости

Crnogorski premijer Marković ne zna da li je na spisku nepoželjnih u Moskvi. Nezvanično i Đukanović, cela Vlada i poslanici koji su glasali za NATO. Duško Marković u Skupštini Crne Gore. JOŠ SRODNIH VESTI. Podgorica: Majke ispred zgrade Vlade ...и још »

Lažni Porošenko sa pravim Đukanovićem - Radio Slobodna Evropa

Sadašnji i bivši premijeri Crne Gore Duško Marković i Milo Đukanović, upali su u zamku dvojice ruskih "prankera" ili komičara koji su se predstavili kao ukrajinski predsjednik Petro Porošenko i premijer Vladimir Grosjman i sa njima vodili 20-minutne ...и још »

Milo prešao crvenu liniju - sledi odgovor Rusije - Vesti

Svojevrsni rat "crnim listama" zavladao je između Rusije i najmlađe članice NATO-a, Crne Gore. Crna Gora odavno se priključila zapadnim sankcijama protiv Rusije, uvedenim zbog navodnog ruskog mešanja u ukrajinsku krizu. Rusija dugo nije primenjivala ...и још »

И Црногорци имају своју „црну листу” непожељних Руса - Политика

ПОДГОРИЦА - Након што је објављено да је црногорски државни врх на листи непожељних у Русији подгоричка Побједа обелоданила је и „црну листу” непожељних у Црној Гори, на којој су, између осталих, потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин, генерални ...и још »

Kremlj o "crnoj listi": Crnogorci ne smeju u Rusiju? Ništa mi ne znamo o tome - Blic (сатира) (саопштења)

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da u Kremlju nemaju nikakvu informaciju o postojanju zabrane ulaska u Rusiju za crnogorske političare i činovnike. Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li postoji zabrana, odnosno spisak ...и још »