This RSS feed URL is deprecated

Koliko Crna Gora žulja Kremlj? - Deutsche Welle

Crna Gora bi trebalo da se pridruži NATO-savezu početkom juna, posle duge političke borbe između snaga koje su bile za taj korak i protiv njega, a koje su podsticali i politički pritisci iz inostranstva. No, čak je i ulazak u cilju ravninu bio izazov ...и још »

Sada CG uzvraća udarac: Zabrana ulaska za Ruse i Ukrajince - B92

Podgorica -- Kao reakciju na odluku Moskve da zabrani ulazak u tu zemlju pojedinim visokim funkcionerima Crne Gore, zvanična Podgorica odgovorila sličnim merama. Izvor: Beta četvrtak, 1.06.2017. | 09:04. Podeli. Thinkstock. Naime, Crna Gora je donela ...и још »

TELEFONSKA ŠALA: Marković i Đukanović na meti ruskih komičara - Вечерње Новости

Predsednik vlade Duško Marković i predsednik vladajuće DPS Milo Đukanović našli su se na meti ruskih prankera Leksusa i Vovana. Tweet. Foto Tanjug/AP/Darko Vojinović. JOŠ SRODNIH VESTI. U "Rajskim papirima" i sestra Mila Đukanovića · Milo: to je bio ...и још »

Vlada Crne Gore na ruskoj "crnoj listi"? - Вечерње Новости

Crnogorski premijer Marković ne zna da li je na spisku nepoželjnih u Moskvi. Nezvanično i Đukanović, cela Vlada i poslanici koji su glasali za NATO. Duško Marković u Skupštini Crne Gore. JOŠ SRODNIH VESTI. Podgorica: Majke ispred zgrade Vlade ...и још »

MILO UDARIO NA PUTINA: Bukti diplomatski rat Rusije i Crne Gore, evo kako bi mogao da se završi! - Kurir - Dnevne novine

Na prvi pogled je možda čudno, ali definitivno postoji "rat" između Crne Gore i Rusije. Počelo je ulaskom Crnogoraca u NATO alijansu, a gde će biti kraj, to još niko ne zna. Korak dalje u lošim odnosima Mila Đukanovića i Vladimira Putina otišla je Crna ...и још »

Lažni Porošenko sa pravim Đukanovićem - Radio Slobodna Evropa

Sadašnji i bivši premijeri Crne Gore Duško Marković i Milo Đukanović, upali su u zamku dvojice ruskih "prankera" ili komičara koji su se predstavili kao ukrajinski predsjednik Petro Porošenko i premijer Vladimir Grosjman i sa njima vodili 20-minutne ...и још »

DVIJE I PO DECENIJE OD DEPORTACIJE BOSANSKO-HERCEGOVAČKIH IZBJEGLICA: Najveći nekažnjeni ratni zločin - Monitor online

zizic Niko ni od nalogodavaca ni izvršilaca, koji su desetine građana Bosne i Hercegovine iz Crne Gore isporučili vlastima Republike Srpske, gdje je većina našla smrt, nije osuđen. Svih devet visokih policijskih funkcionera za to optuženih oslobođeni ...и још »

Zaharova: Crnogorci da pitaju konzulat o odbijanju viza - Blic (сатира) (саопштења)

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da bi građani Crne Gore, koji žele da uđu u Rusiju, trebalo da se obrate konzularnim predstavništvima za dobijanje vize. Marija Zaharova Foto: MAXIM SHIPENKOV / EPA ...и још »

Мило прешао црвену линију — следи одговор Русије - Sputnik Србија

Иако је Русија имала много повода да реагује на изјаве и потезе црногорских званичника, она то није чинила све док Подгорица није прешла црвену линију и увела земљу у НАТО. У Црној Гори је на делу подгревање антируске хистерије. Својеврсни рат „црним ...и још »

Putin je proterao Milovog čoveka i Crna Gora je ovako UZVRATILA UDARAC - Blic (сатира) (саопштења)

Potpredsednik ruske Vlade Dmitrij Rogozin, generalni sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev i predsednik Čečenije Ramzan Kadirov nalaze se na listi lica kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru, piše podgorička "Pobjeda". Ramzan Kadirov. Na ...и још »