This RSS feed URL is deprecated

Vučić o Agrokoru: Nećemo dopustiti štetu za domaće kompanije - Вечерње Новости

Srbija neće dopustiti da domaće kompanije pretrpe štetu zbog Agrokora, ukazao je premijer Aleksandar Vučić. Formiran ministarski tim četiri zemlje za rešavanje pitanja Agrokora. Vučić sa saradnicima na sastanku - Foto Tanjug-Zoran Žestić. JOŠ SRODNIH ...и још »

Formira se ministarski tim zemalja regiona oko Agrokora - N1 Info

Na sastanku premijera Srbije Aleksandra Vučića i ministara trgovine i ekonomije iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore o poslovanju koncerna Agrokora doneto je pet zaključaka. Hrvatska očekuje poštovanje vlasništva Argokorovih kompanija ...и још »

Ljajić: Zasad nema potrebe za Lex Merkator u Srbiji - N1 Info

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je u Danu uživo da je sastanak ministara zemalja regiona o poslovanju Agrokora, koji će se održati u sredu u Beogradu, neophodan jer se radi o sličnim problemima i da svaka država ima ...и још »

Petković: Država da podrži dobavljače kojima Agrokor duguje - N1 Info

Profesor Ekonomskog fakulteta Goran Petković kaže da je nezaobilazna stalna politička konsultacija među državama kada je u pitanju situacija s Agrokorom. Sve firme tog koncerna u Srbiji su stabilne, budućnost Frikoma i Dijamanta nije upitna, jer dobro ...и још »

Vučić sa ministrima iz Slovenije, CG i BiH, tema: Agrokor - Blic (сатира) (саопштења)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović sastaće se danas sa ministrima trgovine i ekonomije iz Slovenije, Crne Gore i BiH, kako ...и још »

Slovenija sprema 'leks Merkator' (VIDEO) - Novinska agencija Beta

Ministri trgovine i ekonomije Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore danas su se na sastanku u Beogradu saglasili da će preduzimati mere da se spreči da stabilizacija hrvatskog Agrokora bude na štetu njegovih kćerki-firmi u tim državama. Dogovoreno je ...и још »

B92 u Ljubljani: Ima li briga po našu ekonomiju - B92

Predloženom uredbom štite se kompanije od sistemskog značaja od većinskog vlasnika koji je nelikvidan. Vlada je primila predlog Zakona kojim se predlaže imenovanje vanrednog člana uprave u kompanijama od sistemskog značaja za Sloveniju. Odluka ...и још »

USKORO REŠENJE: Vlada formirala ministarski tim za Agrokor - Pink.rs (саопштења) (блог)

Zbog situacije u Agrokoru formiran je ministarski tim koji će biti u svakodnevnoj komunikaciji u cilju razmene informacija i predeuzimanja zajedničkih aktivnosti na očuvanju radnih mesta, interesa dobavljača i stabilnog poslovanja firmi i sastava ...и још »