Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

Ministar Bošković obrukao vojsku Crne Gore, nudi NATO-u vojnike za rat protiv Srba i Crnogoraca na KiM - Вечерње Новости

Niko za tako kratko vreme na mestu ministra nije obrukao vojsku Crne Gore kako je to uradio Predrag Bošković. Predrag Bošković. JOŠ SRODNIH VESTI. Sigurni partneri, dostojni predaka · NATO čuva crnogorsko nebo · Vilson: Ulazak u NATO-stop ...и још »

Crna Gora izdala Srbiju: "Sa NATO i na Kosovo ako treba" - Vesti

"Crnogorsko članstvo u NATO-u apsolutno nije usmereno protiv bilo koje države u regionu, pogotovo ne protiv Srbije, sa kojom su naši odnosi možda i najbolji u zadnjih 11 godina"", izajvio je ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković, koji očekuje da ...и још »

Vučić: Neće Srbe na Kosovu i Metohiji napadati ni NATO ni Crna Gora - Vijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za Radio televiziju Srbije (RTS) da Srbe na Kosovu i Metohiji neće napadati ni NATO ni Crna Gora, ističući da za to postoji više razloga. Crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković izjavio je ranije danas ...и још »

VUČIĆEVA PORUKA CRNOJ GORI Srbe na Kosmetu neće napadati ni NATO, NI VI - Blic (саопштења)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da Srbe na Kosovu i Metohiji neće napadati ni NATO ni Crna Gora, ističući da za to postoji više razloga. Napominje i da Srbija ne želi da ulazi ni u kakve vojne saveze, pa ni u NATO. Aleksandar Vučić ...и још »

Усамљена неутралност Србије, регион тежи НАТО-у - Радио Телевизија Србије

Да ли Србија може да очува војну неутралност окружена са све више суседа који су чланови НАТО-а или томе теже? То питање све чешће се поставља од када је Црна Гора заузела место 29. чланице Атлантског савеза. Србија остаје војно ...и још »

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Bošković: Crnogorci neće da ratuju protiv Srba! - Alo! (саопштења)

Nakon velike prašine koju je podigla izjava crnogorskog ministra da će vojnici Crne Gore sa pripadnicima NATO ratovati protiv Srba na Kosovu, ekskluzivno za „Alo!“ oglasio se ministar odbrane iz Podgorice Predrag Bošković i poručio da Crnogorci neće ...и још »