Shop With US Online NewsJS

This RSS feed URL is deprecated

VULIN LETI ZBOG TETKE: Ide iz greške u grešku, najveće je razočarenje Vlade! Vojsku će voditi Marija Obradović?! - Kurir

Šef Pokreta socijalista zbog brojnih afera verovatno više neće biti član Brnabićkinog kabineta, naslediće ga potpredsednica SNS, koja treba da ublaži posledice njegovih skandaloznih ispada. Premijerka Ana Brnabić uskoro će, zbog brojnih afera u ...и још »

Obradović: Tražimo ostavku Aleksandra Vulina - Данас

Oslobođenjem Miroslava Miškovića završen je period od pet punih godina predizbornih laži i prevara Aleksandra Vučića. Čitava Vučićeva politička karijera počiva na lažnoj borbi protiv kriminala i korupcije, i pošto je počela hapšenjem Miroslava ...и још »

UBOLA U CENTAR! Biljana Lukić napisala je status o Aleksandru Vulinu o kome bi trebalo da razmisli CELA SRBIJA! - Espreso.rs

Afera "tetka iz Kanade" prilično je uzburkala srpsku javnost i poljuljala funkciju novopečenog ministra odbrane Aleksandra Vulina. Dok se danima polemiše o tome da li je normalno da je na čelu ministarstva neko ko ne može da dokaže poreklo novca kojim ...и још »

КО ЈЕ МАРИЈА ОБРАДОВИЋ, НОВА МИНИСТАРКА ОДБРАНЕ? Ова жена ће заменити Вулина?! - Правда

После афере "тетка из Канаде" могло би да се деси да Ана Брнабић смени актуелног министра одбране, Александра Вулина. Но, према сазнањима медија, на његово место могла би да дође СНС-овка, Марија Обрадовић. Марија Обрадовић ...и још »

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Brnabićka smenjuje Vulina, Marija Obradović novi ministar odbrane! - Kurir

Ana Brnabić uskoro će pokrenuti smenu Aleksandra Vulina sa mesta ministra odbrane posle brojnih afera u javnosti, saznaje ekskluzivno Kurir! Novi ministar odbrane biće Marija Obradović, visoki funkcioner SNS iz Kraljeva i predsednica Skupštinskog ...и још »

Ružić podržao Vulina - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK (саопштења) (блог)

Iako je „Pokret socijalista“ optužio urednika KRIK-a da je narkoman i strani plaćenik nakon teksta o sumnjivom poreklu više od 200.000 evra kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, ministar Branko Ružić tu ne vidi ništa sporno i smatra da nema ...и још »

KO JE MARIJA OBRADOVIĆ, NOVA MINISTARKA ODBRANE? Ova žena će zameniti Vulina! - Kurir

Posle afere "tetka iz Kanade" moglo bi da se desi da Ana Brnabić smeni aktuelnog ministra odbrane, Aleksandra Vulina. Na njegovo mesto mogla bi da dođe funkcionerka SNS Marija Obradović. Vulina su mnogi dočekali "na nož", a i imali su "materijala".и још »

Obradović traži smenu Vulina - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK (саопштења) (блог)

Lider pokreta „Dveri“ Boško Obradović zatražio je smenu ministra Aleksandra Vulina jer ne može da dokaže poreklo novca kojim je kupio stan. Obradović je ocenio da ministra od krivičnog gonjenja, osim tužilaštava, štite i premijerka Ana Brnabić i ...и још »

Брнабићка смењује Вулина, Марија Обрадовић нови министар одбране?! - Правда

Ана Брнабић ускоро ће покренути смену Александра Вулина са места министра одбране после бројних афера у јавности, пише Курир. Ана Брнабић (Фото: Јутјуб). Нови министар одбране биће Марија Обрадовић, високи функционер СНС из ...и још »

Vulin odbio da odgovara na pitanja u vezi sa stanom - N1 Info (саопштења) (блог)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin nije danas hteo da odgovara na pitanja novinara u vezi s poreklom novca kojim je kupio stan u Beogradu. Vulin, koji je pre izbijanja afere sa kupovinom stana, svakodnevno bio prisutan u javnosti i odgovarao na sva ...и још »