This RSS feed URL is deprecated

Vulin: Ruski migovi biće prikazani 20. oktobra; Najveće povećanje plata za najniže činove - Вечерње Новости

Ministar odbrane Aleksandar Vulin očekuje da će ruski migovi biti prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda. Foto N. Fifić. JOŠ SRODNIH VESTI. Obeležena slava Generalštaba Vojske Srbije (VIDEO) · TRKA U ...и још »

Ministarstvo odbrane: Vojni sindikat Srbije obmanjuje javnost o zakonu o vojsci - Вечерње Новости

Ministarstvo ističe da tvrdnje da je zakon donet po hitnom postupku predstavljaju obmanjivanje javnosti koje zahteva disciplinsku ako ne i krivičnu odgovornost njihovih kreatora. JOŠ SRODNIH VESTI. Ministarstvo odbrane uređuje u Zemunu park Milice ...и још »

Vojna policija pokušala da uruči poziv Antiću - Данас

Ovom prilikom kao u akcionim filmovima rotacijom su uzbunili kompletan košiluk predsednika Vojnog sindikata Srbije kao i porodicu. Čemu sve ovo? Šta je sledeće? Možda hapšenja i likvidacije?, kaže se u saopštenju Vojnog sindikata Srbije. Poziv za ...и још »

VULIN PROLUPAO: Otvoreno tera Srbiju u rat! - Kurir

Svaka vojska na svetu, a srpska možda i više nego druge, treba da se priprema za rat. Mi se spremamo za rat, kaže šef Pokreta socijalista. Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvoreno tera Srbiju u rat! On je kazao da naša država ima neprijatelje, te da ...и још »

Ministarstvo odbrane: Sindikat obmajuje javnost - Данас

Ministarstvo naglašava da je poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije jedan od najvažnijih prioriteta rukovodstva Ministarstva i da je predsednik Vojnog sindikata Srbije pozvan na sastanak radi razgovora o zakonskim mogućnostima za ...и још »

Ministarstvo odbrane: Izmene Zakona o Vojci na razmatranju - Blic (саопштења)

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su nadležni organi sistema odbrane pripremili izmene Zakona o Vojsci i da su one poslate organizacionim jedinicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane da se o njima izjasne i dostave predloge, sugestije i ...и још »

Veće dnevnice za pripadnike Vojske Srbije i SOLIDARNA POMOĆ - Blic (саопштења)

Vlada Srbije donela je odluku o povećanju dnevnica i solidarnoj pomoći za rođenje deteta za pripadnike Vojske Srbije, saopštilo je danas ministarstvo odbrane. Vlada je odlučila da se trupne dnevnice, dnevnice za pojačano angažovanje i za rad na terenu ...и још »

VOJNI SINDIKAT SRBIJE UPUTIO OTVORENO PISMO BUJOŠEVIĆU: Obespravljeni i poniženi srpski vojnici od RTS-a ... - Kurir

Povodom izveštavanja RTS-a, Vojni sindikat Srbije uputio je otvoreno pismo generalnom direktoru nacionalne televizije Draganu Bujoševiću, u kome se zahteva da javni servis objektivno i istinito izveštava o aktivnostima Vojnog sindikata i predlogu novog ...и још »

Vulin: Povećane dnevnice za pripadnike Vojske Srbije - Pink.rs (саопштења) (блог)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin saopštio je da je Vlada donela odluku o povećanju dnevnica pripadnika Vojske Srbije sa 800 na 1.100 dinara. Izvor: Tanjug, Foto: Tanjug; pre 8 meseci; pre 8 meseci. Vulin je, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ...и још »

Вулин: Руски „мигови“ на паради 20. октобра - Sputnik Србија

Министар одбране Александар Вулин очекује да ће руски „мигови“ бити приказани на војној паради 20. октобра поводом Дана ослобођења Београда. Ловци МиГ-29. © Sputnik / Maxim Blinov. Вулин најавио: Ремонтовани „мигови“ из Русије стижу ...и још »