This RSS feed URL is deprecated

Vulin: Ruski migovi biće prikazani 20. oktobra; Najveće povećanje plata za najniže činove - Вечерње Новости

Ministar odbrane Aleksandar Vulin očekuje da će ruski migovi biti prikazani na vojnoj paradi 20. oktobra povodom Dana oslobođenja Beograda. Foto N. Fifić. JOŠ SRODNIH VESTI. Lazanski: Dok predsednik ne kaže šta dobija Vojska Srbije, neću ni ja da ...и још »

Ministarstvo odbrane: Vojni sindikat Srbije obmanjuje javnost o zakonu o vojsci - Вечерње Новости

Ministarstvo ističe da tvrdnje da je zakon donet po hitnom postupku predstavljaju obmanjivanje javnosti koje zahteva disciplinsku ako ne i krivičnu odgovornost njihovih kreatora. JOŠ SRODNIH VESTI. MO: U Noći muzeja 70 godina "Zastava filma" i ...и још »

Veće dnevnice za pripadnike Vojske Srbije i SOLIDARNA POMOĆ - Blic (саопштења)

Vlada Srbije donela je odluku o povećanju dnevnica i solidarnoj pomoći za rođenje deteta za pripadnike Vojske Srbije, saopštilo je danas ministarstvo odbrane. Vlada je odlučila da se trupne dnevnice, dnevnice za pojačano angažovanje i za rad na terenu ...и још »

Ministarstvo odbrane: Izmene Zakona o Vojci na razmatranju - Blic (саопштења)

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su nadležni organi sistema odbrane pripremili izmene Zakona o Vojsci i da su one poslate organizacionim jedinicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane da se o njima izjasne i dostave predloge, sugestije i ...и још »

VULIN PROLUPAO: Otvoreno tera Srbiju u rat! - Kurir

Svaka vojska na svetu, a srpska možda i više nego druge, treba da se priprema za rat. Mi se spremamo za rat, kaže šef Pokreta socijalista. Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvoreno tera Srbiju u rat! On je kazao da naša država ima neprijatelje, te da ...и још »

Vulin: Povećane dnevnice za pripadnike Vojske Srbije - Pink.rs (саопштења) (блог)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin saopštio je da je Vlada donela odluku o povećanju dnevnica pripadnika Vojske Srbije sa 800 na 1.100 dinara. Izvor: Tanjug, Foto: Tanjug; pre godinu; pre godinu. Vulin je, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane ...и још »

Vulin: Migovi iz Rusije pred građanima 20. oktobra - N1 Info (саопштења) (блог)

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da očekuje da će avioni "MiG-29" nabavljeni u Rusiji 20. oktobra biti na proslavi Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. POVEZANE VESTI. Čekajući migove iz Rusije, zaboravili smo one koji ...и још »

VOJNI SINDIKAT SRBIJE UPUTIO OTVORENO PISMO BUJOŠEVIĆU: Obespravljeni i poniženi srpski vojnici od RTS-a ... - Kurir

Povodom izveštavanja RTS-a, Vojni sindikat Srbije uputio je otvoreno pismo generalnom direktoru nacionalne televizije Draganu Bujoševiću, u kome se zahteva da javni servis objektivno i istinito izveštava o aktivnostima Vojnog sindikata i predlogu novog ...и још »

TETKIN DEZERTER NAPADA ČASNE VOJNIKE I OPTUŽUJE NAS DA LAŽEMO: Vojni sindikat dao dokaze o Predlogu ... - Kurir

Vojni sindikat Srbije uputio je juče otvoreno pismo RTS i generalnom direktoru Javnog servisa Draganu Bujoševiću, optuživši ih da su neobjektivno i pristrasno preneli saopštenje Ministarstva odbrane i bez ikakvog dokaza optužili sindikat da laže!и још »

Веће дневнице припадницима Војске Србије - Радио Телевизија Србије

Влада Републике Србије повећала је дневнице припадницима Војске Србије. Уместо 800 динара, од сада ће војници добијати 1.100 динара за појачано ангажовање, за рад на терену, за рад оних који највише и најтеже раде. Министар ...и још »