This RSS feed URL is deprecated

Еулекс: Митровића уместо у Митровицу спровести у Подујево - Политика

Косовска Митровица – Богдану Митровићу, који је ухапшен у понедељак приликом повратка из села Мушутиште на Косову и Метохији, одређен је једномесечни притвор. Ову меру изрекао је судија Основног суда у Призрену Скендер Цоцај, који је најпре затражио ...и још »

Đurić primio porodicu Bogdana Mitrovića - Вечерње Новости

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić primio je danas u Palati Srbija porodicu Bogdana Mitrovića, koji je nedavno uhapšen u Mušutištu kod Suve Reke na KiM. Tom prilikom Đurić je izjavio da traži slobodu za Bogdana Mitrovića ...и још »

Đurić: Odgovornost za kršenje ljudskih prava Mitrovića - Blic (саопштења)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić upozorio je danas privremene institucije samouprave u Prištini da će, ukoliko ne budu poštovana elementarna ljudska prava Bogdana Mitrovića biti ispitana mogućnost za utvrđivanje krivične ...и још »

Јасна Кривокапић: Албанци су ухапсили старца који је обнављао цркву - Видовдан.орг

Група Срба која је била протерана током рата на Косову у понедјељак, 28. августа, користила је закон о повратку избеглица и дошла на територију тзв. „Републике Косово“ за обнову цркве у селу Мишутиште. Аутобус са бившим становништвом села зауставили ...и још »

"Srbija prati slučaj uhapšenog Mitrovića" - B92

Hapšenje Bogdana Mitrovića je vrhunac licemerja, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je to pitanje pokrenuo i u Briselu. Izvor: B92 četvrtak, 31.08.2017. | 16:14 -> 18:14. Podeli. Foto: B92. On je, posle sastanka sa predsednikom Kosova i ...и још »

Slučaj Mitrović pokazivanje ko odlučuje na KiM - Танјуг

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da vlasti u Prištini, i da hoće, mada nije siguran da žele, ne mogu da ispoštuju dogovore iz dijaloga, zbog pritiska Samoopredeljenja Aljbina Kurtina, te dodao da će Srbija insistirati na slučaju ...и још »

Slučaj Mitrović pokazivanje ko odlučuje na Kosovu - Alo! (саопштења)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da vlasti u Prištini, i da hoće, mada nije siguran da žele, ne mogu da ispoštuju dogovore iz dijaloga, zbog pritiska Samoopredeljenja Aljbina Kurtina, te dodao da će Srbija insistirati na slučaju ...и још »

Vučić: Hapšenje Mitrovića je vrhunac licemerja - Танјуг

Hapšenje Bogdana Mitrovića je vrhunac licemerja, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je na današnjem sastanku sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem otvorio i pitanje hapšenja Mitrovića. 31 Avgust 2017 12:29. Share to Facebook ...и још »