This RSS feed URL is deprecated

Preživeo pad sa 500 metara! - Вечерње Новости

Izbegnuta tragedija prilikom skoka na sportskom aerodromu u Lisičjem jarku. J. P. (49) se prizemljio s rezervnim padobranom i samo lakše povređen. Foto V.Danilov. JOŠ SRODNIH VESTI. Skočio sa visine od 7.500 metara bez padobrana (VIDEO) · Džimi ...и још »

Preminuo padobranac - Вечерње Новости

Padobranca nije spasla humana akcija Beograđana. Ni litre krvi koje su Beograđani dobrovoljno dali za njega nisu bile dovoljne. Tweet. Foto: V.Danilov. JOŠ SRODNIH VESTI. PREMINUO ŠARL AZNAVUR: Otišao kralj francuske šansone · Preminuo čuveni ...и још »

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli! - Blic (саопштења)

Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jaraku pao je u Padinskoj Skeli, potvrđeno je "Blicu". Prema prvim nepotvrđenim informacijama, padobranac je teško povređen. Lisičji jarak: mesto pada padobranca Foto: Aleksandar ...и још »

TRAGIČNA SMRT U PORODICI: Ćerka Željka Joksimovića objavila tužne vesti! - Kurir - Dnevne novine

Ćerka pop pevača Željka Joksimovića Mina Joksimović sa pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk podelila je da je Jovan Pucarević (47), koji je preminuo nakon pada sa visine od 500 metara u Lisičjem jarku, njen ujak. "Moj ujak Jovan Pucarević je preminuo ...и још »

TUGA! POSLE KOBNOG SKOKA PADOBRANAC PREMINUO u bolnici! - Pink.rs (саопштења) (блог)

Padobranac koji je teško povređen u nedelju kada je pao blizu Hale u Padinskoj skeli, podlegao je povredama u KBC Zemun. Izvor: Informer, Foto: Pixabay.com; pre godinu; pre godinu. Padobranac J.P. (47) koji je teško povređen u nedelju kada je pao blizu ...и још »

IZGUBIO BITKU ZA ŽIVOT: Preminuo padobranac teško povređen posle pada tokom skoka iz aviona - Kurir - Dnevne novine

Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče imao nezgodu prilikom skoka na aerodromu u Lisičjem jarku, preminuo je večeras u zemunskoj bolnici. Jovan je juče posle pada dovezen u teškom stanju u bolnicu Zemun i uprkos naporu lekara da ga spasu on ...и још »

TRAGEDIJA U PORODICI: Mina Joksimović objavila TUŽNE VESTI - Puls (саопштења)

Ćerka pop pevača Željka Joksimovića, Mina Joksimović sa pratiocima na društvenim mrežama podelila je tužnu vest. Share · Share. Komentara: 3. Željko i Mina Joksimović • Vesna Lalić / RAS Srbija. Naime, Mina je objavila da je Jovan Pucarević (47), koji ...и још »

IZGUBIO BITKU Preminuo padobranac koji je pao u Padinskoj skeli - Alo! (саопштења)

Jovan Pucarević (47), padobranac koji je juče imao nezgodu prilikom skoka na aerodromu u Lisičjem jarku, preminuo je večeras u zemunskoj bolnici. Padobran Padobranac Padobranstvo. Ilustracija, Foto: Profimedia. Jovan je juče posle pada dovezen u ...и још »

Preminuo padobranac koji je pao kod aerodroma Lisičji jarak - N1 Info (саопштења) (блог)

Padobranac Jovan Pucarević (47) koji je zbog problema sa otvaranjem padobrana teško povređen u blizini sportskog aerodroma Lisičji jarak, preminuo je, potvrđeno je za N1 u Zemunskoj bolnici. Incident se dogodio u nedelju oko 13.00 časova kada su se ...и још »